diff options
author | Jonas Smedegaard <dr@jones.dk> | 2025-05-31 22:21:25 +0200 |
---|---|---|
committer | Jonas Smedegaard <dr@jones.dk> | 2025-06-07 08:55:45 +0200 |
commit | cc2c5185ef2ad9ef2a108ea15e137a983630ca27 (patch) | |
tree | 0dc8e90ccfa4ffe6eae10d3610c62e1a0eb1809f /nummer4/birkevin | |
parent | d32faa12679eb29b122f63fbf541cd2b47169e0e (diff) |
whitespace related to images
Diffstat (limited to 'nummer4/birkevin')
-rw-r--r-- | nummer4/birkevin/_index.qmd | 10 |
1 files changed, 7 insertions, 3 deletions
diff --git a/nummer4/birkevin/_index.qmd b/nummer4/birkevin/_index.qmd index 35500c6..59d8d51 100644 --- a/nummer4/birkevin/_index.qmd +++ b/nummer4/birkevin/_index.qmd @@ -32,6 +32,7 @@ Hvidvine: Weingut Hirschhof, Rheinhessen Rosé & rødvine: Weingut Halter, Neckarsulm/Würrtemberg  +  Vinene sælges i caféens åbningsperiode maj-september @@ -68,7 +69,8 @@ Råvaren Marts/april : Aftapning. 30-40 af birketræerne i skoven med en diameter på mindst 20 cm tappes. De største træer kan give over fem liter på en dag. - + Opbevaring : Da saften skal bruges eller fryses indenfor tre dage, fryser Claus ofte portionerne i sine store frysere, indtil han har mindst 150 liter. @@ -79,7 +81,8 @@ Produktion Aftapning : Inden aftapningen smager Claus og hans samarbejdspartner Bjarne Thougaard fra Vinperlen i Gislinge løbende på vinen, indtil den har præcis den smag, Claus foretrækker. Herefter stoppes gæringen, og vinen hældes på flasker og proppes. - + Tidligere årgange var sødere og kunne betegnes som dessertvin, hvorimod 2023-24 årgangen er mere syrlig. @@ -88,7 +91,8 @@ I 2025 vil der blive lavet begge udgaver. Samlet lagringstid : Cirka seks måneder. - + ### Birkebobler |