diff options
author | Jonas Smedegaard <dr@jones.dk> | 2025-06-01 09:38:58 +0200 |
---|---|---|
committer | Jonas Smedegaard <dr@jones.dk> | 2025-06-07 08:55:45 +0200 |
commit | 86bc5319f8c87a18416f70b52c1ea87b44c1670f (patch) | |
tree | c5501af22a16e62536660b0c9c078377703f21fa /nummer4/birkevin/_index.qmd | |
parent | cc2c5185ef2ad9ef2a108ea15e137a983630ca27 (diff) |
consistently annotate photographer/illustrator crediting
Diffstat (limited to 'nummer4/birkevin/_index.qmd')
-rw-r--r-- | nummer4/birkevin/_index.qmd | 10 |
1 files changed, 5 insertions, 5 deletions
diff --git a/nummer4/birkevin/_index.qmd b/nummer4/birkevin/_index.qmd index 59d8d51..83a9dac 100644 --- a/nummer4/birkevin/_index.qmd +++ b/nummer4/birkevin/_index.qmd @@ -31,9 +31,9 @@ Hvidvine: Weingut Hirschhof, Rheinhessen Rosé & rødvine: Weingut Halter, Neckarsulm/Würrtemberg - + - + Vinene sælges i caféens åbningsperiode maj-september samt hele året til afhentning på bestilling via telefon eller sms. @@ -70,7 +70,7 @@ Marts/april : Aftapning. 30-40 af birketræerne i skoven med en diameter på mindst 20 cm tappes. De største træer kan give over fem liter på en dag.  +*Fotograf: Claus Jørgensen.*](claus.jpeg) Opbevaring : Da saften skal bruges eller fryses indenfor tre dage, fryser Claus ofte portionerne i sine store frysere, indtil han har mindst 150 liter. @@ -82,7 +82,7 @@ Aftapning : Inden aftapningen smager Claus og hans samarbejdspartner Bjarne Thougaard fra Vinperlen i Gislinge løbende på vinen, indtil den har præcis den smag, Claus foretrækker. Herefter stoppes gæringen, og vinen hældes på flasker og proppes.  +*Fotograf: Claus Jørgensen.*](aftapning.jpeg) Tidligere årgange var sødere og kunne betegnes som dessertvin, hvorimod 2023-24 årgangen er mere syrlig. @@ -92,7 +92,7 @@ Samlet lagringstid : Cirka seks måneder.  +*Fotograf: Claus Jørgensen.*](birkevin.jpeg) ### Birkebobler |