summaryrefslogtreecommitdiff
path: root/produktion/koed.mdwn
diff options
context:
space:
mode:
authorJonas Smedegaard <dr@jones.dk>2007-11-06 22:45:15 +0100
committerJonas Smedegaard <dr@jones.dk>2007-11-06 22:45:15 +0100
commit951197097e4558e2db177b0aec343b4344a38354 (patch)
treef54702538cefd90bd4cad54d066de614c32e3b63 /produktion/koed.mdwn
parentb0564b648284b09e2c062a23a772cf1b06ec8f0b (diff)
Flyttet hunde og ejer ind under stedet. Flyttet cyklus, vel og koed ind under produktion.
Diffstat (limited to 'produktion/koed.mdwn')
-rw-r--r--produktion/koed.mdwn11
1 files changed, 11 insertions, 0 deletions
diff --git a/produktion/koed.mdwn b/produktion/koed.mdwn
new file mode 100644
index 0000000..15f430a
--- /dev/null
+++ b/produktion/koed.mdwn
@@ -0,0 +1,11 @@
+[[meta title="Kødet"]]
+
+# Lammekød
+
+Fersk lammekød fra Blanksøgaard fås i et varieret sortiment af udskæringer, som passer godt til det moderne, danske køkken. Lammene er kødfyldte, koteletten syner af noget.
+
+Blanksøgaard Lam lægger vægt på, at den moderne forbruger ikke altid råder over en halv dag til brug i køkkenet. Derfor kommer der også udskæringer, som på forholdsvis kort tid kan tilberedes.
+
+Blanksøgaards lam bliver slagtet lokalt. Typisk leveres dyrene til slagtning tirsdag aften, onsdag bliver de slagtet. Så hænger de på køl en uges tid, det sikrer mørt kød. Torsdag, en god uge efter slagtningen, ligger Blanksøgaard Lam som en delikatesse i butikkerne.
+
+I sortimentet finder du blandt andet lammekrone, culotte, wokstrimler, lammesteaks, bovsteg, lammekølle og en stribe forskellige charcuterivarer. \ No newline at end of file