summaryrefslogtreecommitdiff
path: root/kødet.mdwn
diff options
context:
space:
mode:
authorBlanksøgård <web-bsg@coreander.jones.dk>2007-11-06 19:58:23 +0100
committerBlanksøgård <web-bsg@coreander.jones.dk>2007-11-06 19:58:23 +0100
commit0970c155a4ad8a803bb9f0251ad6b1488c6ca063 (patch)
treeb2b7d016f45940242e71f1a5cd3635c2961040ae /kødet.mdwn
parent20fe78cf53f34630501537b7dd073fdf95192a5d (diff)
Omdøbt en stak sider...
Diffstat (limited to 'kødet.mdwn')
-rw-r--r--kødet.mdwn7
1 files changed, 0 insertions, 7 deletions
diff --git a/kødet.mdwn b/kødet.mdwn
deleted file mode 100644
index 5d52441..0000000
--- a/kødet.mdwn
+++ /dev/null
@@ -1,7 +0,0 @@
-Fersk lammekød fra Blanksøgaard fås i et varieret sortiment af udskæringer, som passer godt til det moderne, danske køkken. Lammene er kødfyldte, koteletten syner af noget.
-
-Blanksøgaard Lam lægger vægt på, at den moderne forbruger ikke altid råder over en halv dag til brug i køkkenet. Derfor kommer der også udskæringer, som på forholdsvis kort tid kan tilberedes.
-
-Blanksøgaards lam bliver slagtet lokalt. Typisk leveres dyrene til slagtning tirsdag aften, onsdag bliver de slagtet. Så hænger de på køl en uges tid, det sikrer mørt kød. Torsdag, en god uge efter slagtningen, ligger Blanksøgaard Lam som en delikatesse i butikkerne.
-
-I sortimentet finder du blandt andet lammekrone, culotte, wokstrimler, lammesteaks, bovsteg, lammekølle og en stribe forskellige charcuterivarer. \ No newline at end of file