summaryrefslogtreecommitdiff
diff options
context:
space:
mode:
authorBlanksøgård <web-bsg@coreander.jones.dk>2007-11-06 19:58:23 +0100
committerBlanksøgård <web-bsg@coreander.jones.dk>2007-11-06 19:58:23 +0100
commit0970c155a4ad8a803bb9f0251ad6b1488c6ca063 (patch)
treeb2b7d016f45940242e71f1a5cd3635c2961040ae
parent20fe78cf53f34630501537b7dd073fdf95192a5d (diff)
Omdøbt en stak sider...
-rw-r--r--cyklus.mdwn11
-rw-r--r--ejer.mdwn (renamed from manden.mdwn)0
-rw-r--r--hunde.mdwn (renamed from hundene.mdwn)0
-rw-r--r--koed.mdwn (renamed from kødet.mdwn)0
-rw-r--r--stedet.mdwn (renamed from gaarden.mdwn)0
-rw-r--r--year.mdwn10
6 files changed, 10 insertions, 11 deletions
diff --git a/cyklus.mdwn b/cyklus.mdwn
index f9c6fba..e91db2f 100644
--- a/cyklus.mdwn
+++ b/cyklus.mdwn
@@ -1 +1,10 @@
-tirsdagstest \ No newline at end of file
+Efterår er brunsttid på Blanksøgaard. Udvalgte avlsvæddere sørger for, at der fem måneder senere, typisk i april, kommer lam til verden.
+
+Det økologiske lammekød stammer fra krydsninger mellem de bedste racer: Gotlandsk Pelsfår, Texel, Suffolk og Charolais. Her i Norden har vi i årtusinder kendt og værdsat Gotlandsk Pelsfår. De har som husdyr udgjort kernen i utallige fårebesætninger.
+
+Nyfødte lam får modermælk de første tre, fire måneder, men allerede efter få uger begynder lammene langsomt at æde det økologiske kløvergræs.
+
+Efter en god, lang sommer i det fri kan lammene slagtes. De største af dem er slagteklare efter fem måneder. Blanksøgaard Lam leveres derfor som hovedregel i perioden fra oktober til påske, men vi arbejder på at fremavle nye racekombinationer, hvor brunsten indfinder sig lidt tidligere end tilfældet er i dag.
+
+
+
diff --git a/manden.mdwn b/ejer.mdwn
index 07ec03c..07ec03c 100644
--- a/manden.mdwn
+++ b/ejer.mdwn
diff --git a/hundene.mdwn b/hunde.mdwn
index edb4731..edb4731 100644
--- a/hundene.mdwn
+++ b/hunde.mdwn
diff --git a/kødet.mdwn b/koed.mdwn
index 5d52441..5d52441 100644
--- a/kødet.mdwn
+++ b/koed.mdwn
diff --git a/gaarden.mdwn b/stedet.mdwn
index e2b7830..e2b7830 100644
--- a/gaarden.mdwn
+++ b/stedet.mdwn
diff --git a/year.mdwn b/year.mdwn
deleted file mode 100644
index e91db2f..0000000
--- a/year.mdwn
+++ /dev/null
@@ -1,10 +0,0 @@
-Efterår er brunsttid på Blanksøgaard. Udvalgte avlsvæddere sørger for, at der fem måneder senere, typisk i april, kommer lam til verden.
-
-Det økologiske lammekød stammer fra krydsninger mellem de bedste racer: Gotlandsk Pelsfår, Texel, Suffolk og Charolais. Her i Norden har vi i årtusinder kendt og værdsat Gotlandsk Pelsfår. De har som husdyr udgjort kernen i utallige fårebesætninger.
-
-Nyfødte lam får modermælk de første tre, fire måneder, men allerede efter få uger begynder lammene langsomt at æde det økologiske kløvergræs.
-
-Efter en god, lang sommer i det fri kan lammene slagtes. De største af dem er slagteklare efter fem måneder. Blanksøgaard Lam leveres derfor som hovedregel i perioden fra oktober til påske, men vi arbejder på at fremavle nye racekombinationer, hvor brunsten indfinder sig lidt tidligere end tilfældet er i dag.
-
-
-