diff options
author | Jonas Smedegaard <dr@jones.dk> | 2008-08-04 14:42:09 +0200 |
---|---|---|
committer | Jonas Smedegaard <dr@jones.dk> | 2008-08-04 14:42:09 +0200 |
commit | a47d581398d0c2426ab548c1239cb877daeeb33d (patch) | |
tree | 61431d30c5cc23c28b949def0b6ecf9d7ff324a2 /cyklus.mdwn | |
parent | 85e8b90850d55fdfe9decd546a82eb06c2e0a274 (diff) |
teknik: Tilføjet "!" foran direktiver.
Diffstat (limited to 'cyklus.mdwn')
-rw-r--r-- | cyklus.mdwn | 6 |
1 files changed, 3 insertions, 3 deletions
diff --git a/cyklus.mdwn b/cyklus.mdwn index 21d6db9..a975382 100644 --- a/cyklus.mdwn +++ b/cyklus.mdwn @@ -1,15 +1,15 @@ -[[meta title="Årets gang"]] +[[!meta title="Årets gang"]] # Årets gang Efterår er brunsttid på Blanksøgaard. Udvalgte avlsvæddere sørger for, at der fem måneder senere, typisk i april, kommer lam til verden. Det økologiske lammekød stammer fra krydsninger mellem de bedste racer: Gotlandsk Pelsfår, Texel, Suffolk og Charolais. Her i Norden har vi i årtusinder kendt og værdsat Gotlandsk Pelsfår. De har som husdyr udgjort kernen i utallige fårebesætninger. -[[img 152_modlysflok.jpg link=no size=450x450]] +[[!img 152_modlysflok.jpg link=no size=450x450]] Nyfødte lam får modermælk de første tre, fire måneder, men allerede efter få uger begynder lammene langsomt at æde det økologiske kløvergræs. Efter en god, lang sommer i det fri kan lammene slagtes. De største af dem er slagteklare efter fem måneder. Blanksøgaard Lam leveres derfor som hovedregel i perioden fra oktober til påske, men vi arbejder på at fremavle nye racekombinationer, hvor brunsten indfinder sig lidt tidligere end tilfældet er i dag. -[[img 0148_atv.jpg link=no size=450x450]] +[[!img 0148_atv.jpg link=no size=450x450]] |