summaryrefslogtreecommitdiff
path: root/nummer4
diff options
context:
space:
mode:
Diffstat (limited to 'nummer4')
-rw-r--r--nummer4/biovin/_index.qmd13
-rw-r--r--nummer4/birkevin/_index.qmd2
2 files changed, 7 insertions, 8 deletions
diff --git a/nummer4/biovin/_index.qmd b/nummer4/biovin/_index.qmd
index 5e540f7..e4485b0 100644
--- a/nummer4/biovin/_index.qmd
+++ b/nummer4/biovin/_index.qmd
@@ -12,13 +12,12 @@ Vinene importeres til Danmark af vinfirmaet Grønnere ApS.
Initiativtagerne bag Grønnere har besøgt alle de vingårde,
de køber vin fra, så de kan stå inde for produktionsmetoderne.
-Grønnere skriver om sine vine:
-
-> "Vores vine skabes i samklang med naturen og de dyr,
-> som er implementeret i et biodynamisk landbrug.
-> Der benyttes hverken kunstgødning,
-> pesticider eller andet skrammel i vores vine,
-> for det har vi og vores jord ikke godt af."
+Grønnere skriver om sine vine:
+"Vores vine skabes i samklang med naturen og de dyr,
+som er implementeret i et biodynamisk landbrug.
+Der benyttes hverken kunstgødning,
+pesticider eller andet skrammel i vores vine,
+for det har vi og vores jord ikke godt af."
![Signe Bings yndlingsvin er "Bright",
der er en hvid rosévin fra Tyskland.
diff --git a/nummer4/birkevin/_index.qmd b/nummer4/birkevin/_index.qmd
index c3e96b4..c806d60 100644
--- a/nummer4/birkevin/_index.qmd
+++ b/nummer4/birkevin/_index.qmd
@@ -121,7 +121,7 @@ Samlet lagringstid
Birkesiruppen produceres p.t. kun i mindre mængder.
Produktion
-: Birkesaften indeholder kun omkring 1% sukker fra naturens side
+: Birkesaften indeholder kun omkring 1 % sukker fra naturens side
og bliver kogt ind i en brændefyret canadisk indkoger.
Derefter inddampes siruppen i en vakuum-inddamper,
indtil den består af omkring 60 procent sukker,