diff options
author | Jonas Smedegaard <dr@jones.dk> | 2025-05-31 22:21:25 +0200 |
---|---|---|
committer | Jonas Smedegaard <dr@jones.dk> | 2025-06-07 08:55:45 +0200 |
commit | cc2c5185ef2ad9ef2a108ea15e137a983630ca27 (patch) | |
tree | 0dc8e90ccfa4ffe6eae10d3610c62e1a0eb1809f /nummer4/honningvin | |
parent | d32faa12679eb29b122f63fbf541cd2b47169e0e (diff) |
whitespace related to images
Diffstat (limited to 'nummer4/honningvin')
-rw-r--r-- | nummer4/honningvin/_index.qmd | 9 |
1 files changed, 6 insertions, 3 deletions
diff --git a/nummer4/honningvin/_index.qmd b/nummer4/honningvin/_index.qmd index 15be309..0b1d1e6 100644 --- a/nummer4/honningvin/_index.qmd +++ b/nummer4/honningvin/_index.qmd @@ -7,7 +7,8 @@ Så jeg måtte til tastaturet igen ... ::: - ::: {.callout-note} @@ -20,7 +21,8 @@ Kristian er uddannet international økonom og byplanlægger med speciale i hyper ::: - + ## Historien bag @@ -53,7 +55,8 @@ I processen tilføjer han diverse smage af bær, frugter og krydderier i form af indkog, most eller te og tilstræber en så høj grad af lokale og økologiske råvarer som muligt. - + Honningvinen består kun af naturlige produkter. Der er ingen tilsætningsstoffer til regulering af fx PH-værdi, smag eller andet. |