summaryrefslogtreecommitdiff
path: root/nummer4/honningvin
diff options
context:
space:
mode:
authorJonas Smedegaard <dr@jones.dk>2024-12-11 14:09:36 +0100
committerJonas Smedegaard <dr@jones.dk>2024-12-11 14:14:28 +0100
commit1769b2d3c99fdabbbffe358aebd419575a930cc2 (patch)
tree50c6b89e26a33667326dade27672b8dc07c74827 /nummer4/honningvin
parentf1c6fab2cf2646121ef31e3b15c618ca78b946c4 (diff)
tighten whitespace
Diffstat (limited to 'nummer4/honningvin')
-rw-r--r--nummer4/honningvin/_index.qmd3
1 files changed, 3 insertions, 0 deletions
diff --git a/nummer4/honningvin/_index.qmd b/nummer4/honningvin/_index.qmd
index 902084c..34cedab 100644
--- a/nummer4/honningvin/_index.qmd
+++ b/nummer4/honningvin/_index.qmd
@@ -23,6 +23,7 @@ Kristian er uddannet international økonom og byplanlægger med speciale i hyper
![Kristian Stender. Eget foto.](kristian.jpg)
## Historien bag
+
Kristians vineventyr begyndte som et hobbyprojekt
i kælderen på Herlev Gymnasium sammen med en kollega for seks år siden.
Kollegaen mistede interessen,
@@ -33,6 +34,7 @@ hvor han kunne låne køkkenfaciliteter og lagerplads af sin svoger.
Virksomheden er p.t. sat på pause, mens Kristian prøver at finde et sted at etablere sig her på Orø.
## Passionen
+
Kristian har altid elsket mjød og honning generelt.
Mange associerer mjød med flad øl,
men mjød har mere tilfælles med vin og frugtvin end med øl.
@@ -40,6 +42,7 @@ Derfor markedsfører Kristian sit produkt som honningvin,
idet hans hensigt er at skabe en nordisk dessertvin.
## Honningvinen
+
Honningvinen er en videreudvikling af mjøden.
Han bruger en gærtype, som bringer alkoholprocenten op på 18 %
udelukkende gennem den naturlige gæringsproces.