diff options
author | Jonas Smedegaard <dr@jones.dk> | 2024-12-11 14:09:36 +0100 |
---|---|---|
committer | Jonas Smedegaard <dr@jones.dk> | 2024-12-11 14:14:28 +0100 |
commit | 1769b2d3c99fdabbbffe358aebd419575a930cc2 (patch) | |
tree | 50c6b89e26a33667326dade27672b8dc07c74827 /nummer4/honningvin | |
parent | f1c6fab2cf2646121ef31e3b15c618ca78b946c4 (diff) |
tighten whitespace
Diffstat (limited to 'nummer4/honningvin')
-rw-r--r-- | nummer4/honningvin/_index.qmd | 3 |
1 files changed, 3 insertions, 0 deletions
diff --git a/nummer4/honningvin/_index.qmd b/nummer4/honningvin/_index.qmd index 902084c..34cedab 100644 --- a/nummer4/honningvin/_index.qmd +++ b/nummer4/honningvin/_index.qmd @@ -23,6 +23,7 @@ Kristian er uddannet international økonom og byplanlægger med speciale i hyper ![Kristian Stender. Eget foto.](kristian.jpg) ## Historien bag + Kristians vineventyr begyndte som et hobbyprojekt i kælderen på Herlev Gymnasium sammen med en kollega for seks år siden. Kollegaen mistede interessen, @@ -33,6 +34,7 @@ hvor han kunne låne køkkenfaciliteter og lagerplads af sin svoger. Virksomheden er p.t. sat på pause, mens Kristian prøver at finde et sted at etablere sig her på Orø. ## Passionen + Kristian har altid elsket mjød og honning generelt. Mange associerer mjød med flad øl, men mjød har mere tilfælles med vin og frugtvin end med øl. @@ -40,6 +42,7 @@ Derfor markedsfører Kristian sit produkt som honningvin, idet hans hensigt er at skabe en nordisk dessertvin. ## Honningvinen + Honningvinen er en videreudvikling af mjøden. Han bruger en gærtype, som bringer alkoholprocenten op på 18 % udelukkende gennem den naturlige gæringsproces. |