summaryrefslogtreecommitdiff
path: root/nummer4/birkevin/_index.qmd
diff options
context:
space:
mode:
authorJonas Smedegaard <dr@jones.dk>2025-06-16 09:51:27 +0200
committerJonas Smedegaard <dr@jones.dk>2025-06-16 10:26:19 +0200
commit69652bf66d8b4b4e1efbb784b3931ef00761508d (patch)
tree97a091025ba2a5129af68f34c5fed8353b4c395d /nummer4/birkevin/_index.qmd
parent86810c95484e752a3fd3a8f347b87ce116a03f72 (diff)
drop box around definition list
Diffstat (limited to 'nummer4/birkevin/_index.qmd')
-rw-r--r--nummer4/birkevin/_index.qmd20
1 files changed, 5 insertions, 15 deletions
diff --git a/nummer4/birkevin/_index.qmd b/nummer4/birkevin/_index.qmd
index c806d60..d9d11ab 100644
--- a/nummer4/birkevin/_index.qmd
+++ b/nummer4/birkevin/_index.qmd
@@ -40,16 +40,13 @@ samt hele året til afhentning på bestilling via telefon eller sms.
Til jul er især Spätburgunder (Pinot Noir) og Lemberger,
der er lavet på Blaufränkisch druen, populære.
-::: {.callout-note}
+Mobil
+: 20 57 42 44
-# Kontakt
-
-**Mobil** 20 57 42 44
-**Mail** <marliese@biowein.dk>
+Mail
+: <marliese@biowein.dk>
og <info@marliesesgaardcafe.dk>
-:::
-
## Vin og andet godt fra Orøganic.dk
Claus Jørgensen er en rigtig ildsjæl,
@@ -109,8 +106,7 @@ Frysning
Lagring
: Birkeboblerne tilsættes nu hjemmelavet birkesirup, indtil vinen har den ønskede sødme. Herefter kommes der prop i, og vinen lagres igen i et halvt år, før den er klar til brug.
-
-Arbejdet foregår -- ligesom med vinen --
+: Arbejdet foregår -- ligesom med vinen --
i samarbejde med Bjarne Thougaard, Vinperlen.
Samlet lagringstid
@@ -128,10 +124,6 @@ indtil den består af omkring 60 procent sukker,
som er definitionen på sirup.
Herefter hældes den i beholdere.
-::: {.callout-note}
-
-# Kontakt
-
Mail
: <clausoroe@icloud.com>
@@ -140,5 +132,3 @@ Telefon
Hjemmeside
: <https://orøganic.dk/>
-
-:::