diff options
author | Jonas Smedegaard <dr@jones.dk> | 2025-06-16 09:51:27 +0200 |
---|---|---|
committer | Jonas Smedegaard <dr@jones.dk> | 2025-06-16 10:26:19 +0200 |
commit | 69652bf66d8b4b4e1efbb784b3931ef00761508d (patch) | |
tree | 97a091025ba2a5129af68f34c5fed8353b4c395d /nummer4/birkevin/_index.qmd | |
parent | 86810c95484e752a3fd3a8f347b87ce116a03f72 (diff) |
drop box around definition list
Diffstat (limited to 'nummer4/birkevin/_index.qmd')
-rw-r--r-- | nummer4/birkevin/_index.qmd | 20 |
1 files changed, 5 insertions, 15 deletions
diff --git a/nummer4/birkevin/_index.qmd b/nummer4/birkevin/_index.qmd index c806d60..d9d11ab 100644 --- a/nummer4/birkevin/_index.qmd +++ b/nummer4/birkevin/_index.qmd @@ -40,16 +40,13 @@ samt hele året til afhentning på bestilling via telefon eller sms. Til jul er især Spätburgunder (Pinot Noir) og Lemberger, der er lavet på Blaufränkisch druen, populære. -::: {.callout-note} +Mobil +: 20 57 42 44 -# Kontakt - -**Mobil** 20 57 42 44 -**Mail** <marliese@biowein.dk> +Mail +: <marliese@biowein.dk> og <info@marliesesgaardcafe.dk> -::: - ## Vin og andet godt fra Orøganic.dk Claus Jørgensen er en rigtig ildsjæl, @@ -109,8 +106,7 @@ Frysning Lagring : Birkeboblerne tilsættes nu hjemmelavet birkesirup, indtil vinen har den ønskede sødme. Herefter kommes der prop i, og vinen lagres igen i et halvt år, før den er klar til brug. - -Arbejdet foregår -- ligesom med vinen -- +: Arbejdet foregår -- ligesom med vinen -- i samarbejde med Bjarne Thougaard, Vinperlen. Samlet lagringstid @@ -128,10 +124,6 @@ indtil den består af omkring 60 procent sukker, som er definitionen på sirup. Herefter hældes den i beholdere. -::: {.callout-note} - -# Kontakt - Mail : <clausoroe@icloud.com> @@ -140,5 +132,3 @@ Telefon Hjemmeside : <https://orøganic.dk/> - -::: |