summaryrefslogtreecommitdiff
diff options
context:
space:
mode:
authorJonas Smedegaard <dr@jones.dk>2025-06-16 07:11:45 +0200
committerJonas Smedegaard <dr@jones.dk>2025-06-16 07:11:45 +0200
commit2f8e97fc52dec733f5553e8939631f9ff2ab5b12 (patch)
treef43dccd470417505714111ae9101943112847915
parenta045e9cfec4c2d47a8f6d281e0fd3a4e9e1ad167 (diff)
fix capitalization of pH
-rw-r--r--nummer4/honningvin/_index.qmd2
1 files changed, 1 insertions, 1 deletions
diff --git a/nummer4/honningvin/_index.qmd b/nummer4/honningvin/_index.qmd
index 68eb590..dba0f23 100644
--- a/nummer4/honningvin/_index.qmd
+++ b/nummer4/honningvin/_index.qmd
@@ -59,7 +59,7 @@ og tilstræber en så høj grad af lokale og økologiske råvarer som muligt.
*Fotograf: Kristian Stender.*](samlet.jpg)
Honningvinen består kun af naturlige produkter.
-Der er ingen tilsætningsstoffer til regulering af fx PH-værdi, smag eller andet.
+Der er ingen tilsætningsstoffer til regulering af fx pH-værdi, smag eller andet.
Det gør, at hvert bryg er unikt, og dermed kan der være et større spild,
men kvaliteten og det, at det er et naturligt produkt, er det vigtigste for Kristian.