summaryrefslogtreecommitdiff
path: root/bird-kloster.mdwn
blob: 2a221664d32bf17b5fdec5fc308df1e508a25f35 (plain)

[[!meta title="Fredag 4. august: Koncert med Mechanical Bird & Kloster"]]

LANGDALGAARD præsenterer:

Jakob Brixen (Mechanical Bird) og Mikael Rahbæk Andreasen (Kloster)

Langdalgaard slår fredag d. 4. august dørene op for endnu et Mad&Musik-arrangement med en akustisk dobbeltkoncert med Jakob Brixen og Mikael Rahbæk Andreasen.

Inden koncerten byder vi på lækker PIZZA fra vores brændefyrede stenovn, salater og groft, hjemmebagt brød samt franske pandekager med is til dessert.

Prisen for aftenens begivenheder er 225,-, og du kan sikre din billet allerede nu ved kontakt til arrangement@langdalgaard.dk. Der er billetter til de første 30 interesserede.

Om Mechanical Bird / Jakob Brixen

Jakob Brixen må have været amerikaner i et tidligere liv. Han må have boet på landet, haft et jordbrug, sået, høstet og opdrættet dyr i dagtimerne. Og efter mørkets frembrud må han have spillet banjo, filosoferet, skrevet digte og læst i Bibelen. Mechanical Bird klinger umiskendeligt af både amerikansk spillemand og nordisk højmesse.

Sådan skrev Soundvenues anmelder om bandet, der debuterede med soloudspillet "11 Songs for Perchers" tilbage i 2007. Med inspiration fra både tressernes amerikanske folk-scene, middelaldertonalitet og mellemøstlig ørkenrock befinder Mechanical Bird sig i spændingsfeltet mellem det psykedeliske og spirituelle; det skønne og det udsyrede. Her slynger smukke vokalmelodier sig om et mystisk lyrisk univers med billeder og metaforer hentet fra religiøse og spirituelle tekster. Live er Mechanical Bird ligeledes et passonieret bekendtskab, der evner både det helt skrøbelige og det nærmest ekstatiske.

På Langdalsgaard optræder forsanger og guitarist Jakob Brixen solo.

Lyt til Mechanical Bird på Youtube her, her og her.

Om Kloster / Mikael Rahbæk Andreasen

Mikael Rahbæk Andreasen har siden 2001 været sangskriver og omdrejningspunkt i musik-kollektivet Kloster. Klosters seneste album ”Half Dream, Half Epiphany” blev modtaget med udelt begejstring af den danske musikpresse og blev nomineret til årets album af blandt andet Danish Music Awards Folk 2016. Mikael modtog desuden prisen som Årets komponist ved Steppeulven 2016.

Det seneste år har Mikael primært arbejdet med at sætte musik til en række digte og salmer af den danske digter Simon Grotrian, og det vil blive et udvalg af disse nye sange på dansk, der vil blive præsenteret til koncerten på Langdalgaard.

Forvent en spartansk, nærværende og stilfærdig intens oplevelse.

Lyt til Kloster på Youtube her, her og her.

[[!meta date="2017-08-04T18:30CEST"]] [[!meta updated="2017-09-01T13:00CEST"]] [[!tag arrangement]]