summaryrefslogtreecommitdiff
path: root/aktiviteter.mdwn
blob: 1afecf48d2cc3a396ab22791b56832c8d7388466 (plain)

#Aktiviteter

Vi arbejder for at nedbringe affaldsmængden på Orø, og specifikt har vi fokus på direkte genbrug. Planlægningen foregår i åbne [[arbejdsgrupper|grupper]]. [[Vær med, tag kontakt|kontakt]].

##Genbrugscontaineren Foreningen Mejeriet passer en genbrugscontainer fra FORS A/S på Orø Genbrugsstation på Nørrestængevej. Her kan diverse genbrugseffekter købes, som borgerne vælger at donere i stedet for at kassere.
Indtægten bruges til foreningens aktiviteter.
Containerens åbningstid følger genbrugspladsens: 9-13 i sommerhalvåret (april-oktober) og 10-12 i vinterhalvåret (nov-marts).

[[Vær med, bliv frivillig|frivillig]]

##Reparationsworkshop Lørdage i lige uger holdes reparationsworkshop i genbrugscontaineren kl. 12-13. Giv tingene en sidste chance for at blive genbrugt. Kom og vær med, eller få en handyman (Torben) til at vurdere skaden og måske reparere. Vi kan lidt af hvert!

[[Vær med, bliv sponsor|sponsor]]

##Kræmmermarked Lørdag d. 21. oktober kan du møde os på Orø Kræmmermarked i Orøhallen.

[[Hjælp med, tag kontakt|kontakt]]


##Tidligere aktiviteter

Søndag d. 16. juli arrangerede vi et gratis foredrag om solvarme på Marlieses Gårdcafé ved Niels Lyck fra Varmt vand fra solen.

Lørdag d. 1. april var Mejeriet lokal arrangør for indsamling af affald i naturen i forbindelse med Danmarks Naturfredningsforenings landsdækkende indsamling. Der blev i 2017 indsamlet 28 kg af 14 deltagere. Det gør vi til en tradition.