summaryrefslogtreecommitdiff
path: root/todo.mdwn
blob: e3c064588d932b89dda834af9caf8ae4f95e14e1 (plain)

#Todo

[[!img overformynderiet.jpg]] [[!img dieselvindue.jpg size="200x200"]]

Slet venligst uaktuelle punkter!

[[Oversigt]]

##Marts 2010

###Manual. HASTER IKKE! Det er svært for mig at overskue funktioner og muligheder i programmet. Måske kunne jeg opbygge en manual set fra brugerperspektiv.

###Billedstørrelser Billeder skal markeres med !img - så bliver de til links, og størrelsen kan markeres. Se eksemplerne ovenfor (i redigeringsmodus).

  • hvis du vil have et billede til at linke til en anden side, skriv link="sidenavn"
  • intet link skrives link="none"
  • alt-tekster skrives også i henvisningen, skriv alt="Solnedgang gennem et fabriksvindue"

###Tags Hvordan skal et "tag" se ud?

Se det i redigeringsvinduet. Denne side er nu tagget med cykel, undervisning, nørrebro (norrebro) og todo.

[[!tag cykel undervisning todo]]

For overskuelighedens skyld laver vi den konvention at tags placeres i bunden af siden.

###Andre sprog Engelske sider - et flag at klikke på, eller noget lignende - til at komme til en (lille) engelsksproget afdeling af sitet - måske kan jeg lave et andet layout her MED TIDEN.

Skriv en introside, så lægger jeg et lille flag ned i footeren, når der er noget at henvise til. Vi skal lave et lille parallelt website med menuer og det hele. Man skal nok også kunne komme tilbage igen.

###Undervisningsture Særligt layout: Med nogle få midler vise at det er en særlig afdeling af sitet, men stadig det samme.

  • Der skal være en særlig menubar. Kan også være en særlig version af sidebar.
  • Et nyt logo (kridt på tavle fx.) [[!img byvandring_uv.png]]
  • Der er lidt mere tekst på de beskrivelser. Så der skal flere billeder ind.

###Artikel til download Upload en pdf-fil og lav en henvisning (link). Det er god stil at skrive hvor meget den fylder.

###Wiki Jeg tænker på en wiki til mine begreber angående byvandring. Jeg har brug for nogle råd dér.

Ikiwiki er en wiki. Vi kan lave endnu et ben på websitet. Har du brug for endnu et særligt design?

Hver artikel skriver du som en side for sig. Siderne kan knyttes sammen vha. tagging.

##2009

  • [TOURS] undersiden. Et andet design? den er primært en liste. Kan man lave et kort med billeder der dukker op når man kører cursor hen over eller noget andet fancy der giver liv.

20/6 Det lyder avanceret, men er nok ikke umuligt.

#Opgaver ##Indhold

  • Introtekster til beskrivelser, lav instruktion! (Siri)

##Struktur

  • Kalenderoversigt (Jonas)

##Design

##Typografi

#Spørgsmål

  • ¿Paul: er der nogen mulighed for dobbelspaltet - hvis jeg skal lave en længere liste (index-agtigt)?

20/6 Det kan lade sig gøre.

  • ¿Paul 22/1: er der en kode for at åbne eksterne henvisning i et andet vindu ( target="_blank?")

20/6 Vil undersøge det.

  • ¿Navneændring af sider lader ikke til at virke?

20/6 Navne kan ikke ændres via admin-websitet. Det kan kun jeg (og Jonas). Skriv liste over hvad du vil have ændret her på siden. Som forberedelse til flersproget version anbefales at alle sider navngives på engelsk.

  • ¿Kan vedhæftede billeder slettes, kan hele undersider slettes (for overskuelighedens skyld?

20/6 Jeg kan ikke slette fra .nu . Det er en af ulemperne ved at slutdata ikke at ligge på vores egen server. Hvad der en gang er uploadet kan ikke fjernes uden en nørds hjælp. Lav en liste her, så får jeg ham til den en dag.

  • ¿Paths: spiller det en rolle hvor jeg opretter et dokument fra - fx oprettede jeg link fra en turbeskrivelse om Islands Brygge til Vesterbro. Bliver path bestemt af hvor henvisningen til en ny side først oprettes, eller hvorfra den først åbnes og skrives i?

20/6 Sider bliver tilsyneladende kun automatisk lagt i roden hvis man opretter dem derfra, men før du godkender en ny side, kan du vælge hvor den skal ligge i den lille drop-down valgbar over redigeringsvinduet.

[[!meta title="lirum larum og katten lægger æg"]] [[!meta date="1970-08-01"]]

[[!if test="included()" then=""" Siden 2000 har vi haft agentur, import og engros-salg af [[Scharffen Berger|scharffenberger]], en chokolade fra San Francisco, som har vundet mange fans blandt professionelle kokke og madskribenter verden over med sin rige, nuancerede smag, som skabt til desserter og kager. Der er 3 suveræne mørke chokolader 62%, 70% og 99% til Restauranter og caféer. Og et righoldigt udvalg af barer til detailsalg. Sidst tilkommen er den spændende "mørke" mælkechokolade, 68% kakao og lidt mælk har skabt en anderledes og uhyre velsmagende chokolade. """ else=""" #Scharffenberger En af verdens bedste chokolader kommer fra Californien. Scharffenberger har længe haft en høj stjerne hos kokke, anmeldere, madskribenter og chokoladefans verden over. Og det med god grund. Smagen af Scharffen Berger er fyldig, rund og rig, og det gør den perfekt til kager og desserter.

Scharffen Berger fås som mørk chokolade i 62%, 70%, 82% og 99%.

Vi er eneimportører af Scharffenberger i Danmark. """]]