summaryrefslogtreecommitdiff
path: root/julekalendertur.mdwn
blob: 46e1a5c47619966f9d37829a0be974105aea8e21 (plain)

[[!meta title="Julekalendertur i Dragør"]]

[[!if test="included()" then=""" [[!img kringle.jpg size=200x link=julekalendertur]]

Tag forskud på ”Tidsrejsen”, titlen på DR's julekalender 2014. Kom til Dragør og oplev de locations, hvor julekalenderen udfolder sig

  • på havnen og i den gamle by.

Turen handler selvfølgelig også om det gamle Dragør som er og var. Vores lokale guide kan fortælle om den gamle by med havn, fiskerby, traditioner og sjove og spændende historier.

[[Læs mere...|julekalendertur]]

""" else=""" [[!img kringle.jpg class=deco]] [[!img helleb_dragor.jpg class=deco]] [[!img murholder.jpg class=deco]] [[!img fiskerbaad.jpg class=deco]]

Julekalendertur i Dragør

Tag på julevandring i den gamle fisker- og sømandsby og få ekstra godter om 2014-julekalenderen Tidsrejsen.

[[!template id=note text="""Juletur i Dragør; 1,5 - 2 timer.
Start- og slutsteder. På havnen foran Dragør Museum, Torvet på Kongevejen.
Turen indeholder nogle smagsprøver, og kan krydres med quiz, glögg og kager efter ønske."""]]

Turen handler selvfølgelig om det gamle Dragør som er og var. Vores lokale guide Helle Bjorholm kan fortælle om den gamle by med havn, fiskerby, traditioner og sjove og spændende historier. Det var fx. skibe og skippere fra dragør der skaffede de traditionelle julekrydderier til Danmark.

Julen i Dragør bliver noget særligt i år. DR optager nemlig julekalenderen for 2014 rundt omkring i Dragør. Hør om udspringet fra Lodstårnet og om julemarkedet. Se de mere end 200 år gamle huse, der er kulisse for ”Tidsrejsen”, en lidt anderledes julekalender uden nisser.

Det bliver en action adventure julekalender, der skildrer en familie i 3 generationer. Mange kendte skuespillere medvirker i julekalenderen: Karen-Lise Mynster, Lars Knutzon, Kurt Ravn, Søren Pilmark og Paw Henriksen, og børn, selvfølgelig.

[[Tilbage til Dragør-turen|dragor]]
[[Andre ture på Amager|amager]]

"""]]

[[!tag jul dragor amager]] [[!meta date=2014-11-01]]