summaryrefslogtreecommitdiff
path: root/juleevent.mdwn
blob: 667c7a06ba839d019ebc4d646cbbe89b883265c6 (plain)

[[!img lioninwinter.jpg align="right" size="" alt=""]] [[!img IMG_4124.jpg align="right" size="" alt=""]] [[!img docksonice.jpg align="right" size="" alt=""]] #ARRANGEMENTER TIL JUL

Byvandring byder på gode oplevelser til julearrangementet.

##JULEVANDRING MED GOSPEL Vi begynder med en tur gennem Trængsel og Alarm i København, og så ned af nogle sideveje. Vi hører om markeder og handel og jul i gamle dage. Der bliver lidt shoppingtid - og måske et stop for varme eller stærke drikke. Efter byturen har I fået varmen, og så skal I synge gospel, eller julesange Det sker under kyndig kor-vejledning i en af byens kirker.

Arrangementet varer 4 timer og koster 4000 kr. for op til 20 mennesker og 5500 kr. for op til 40.

##DRAMA I KØBENHAVN Kom på en højst fortrolig vandring om da skuespillet kom til København. Om komedier og kreditorier, og celebre skandaler med skuespillerinder og adelsmænd. Om sømænd i kulissen og spøgeri på scenen. En vandring på byens scene, inden teaterturen.

Prisen er grundtaksten på 1500 kr for en gruppe på 20 personer.

##JUL UNDER NORDSTJERNEN Vi går på sporet af Grønland i København. Her er isbjørne på kajen og ænder der blir nedlagt med harpun i kanalerne, og andre historier fra de 7 have. Efter et besøg på Nordatlantisk Brygge er der fiskegrill på grønlandskutteren Janus.

Turen kan starte i den grønlandske samling på Nationalmuseet.

Arrangementet varer 4 timer, og koster 5000 kr. for 20 personer