summaryrefslogtreecommitdiff
path: root/cykelture.mdwn
blob: e998bc7281d64fceca4d906f86ecb635f9f5fe7e (plain)

[[sluseholm.jpg]] [[bryggecykler.jpg]] [[SVcykelguide.jpg]] [[!img cykeldrab.jpg align="right" size="" alt=""]] [[cyklister.jpg]] Tag på opdagelse #På to hjul København er et eventyr på cykel. En storby med enestående cykelruter

  • der hvert år bliver udvidet. Der er tid til seværdigheder, ny arkitektur at gå på opdagelse af mange hjørner af byen.

Kom vidt omkring, fra stenbroens mørke gader, gennem parker og forstæder og ud til de gamle volde.

##Cykelpatrulje langs Vestvolden [[Kør langs Københavns Befæstning|vestvold]] Københavns Befæstning ligger som en ring af forter og voldgrave 10-20 km. i en omkreds af byen. Kør på opdagelse af 13 km cykelsti i Vestvoldens glemte verden, hvor buske og skove dækker over gamle stillinger, og dyrelivet trives midt i forstæderne.

##Døden på to hjul [[Cykeltur til Nørrebros gerningssteder|cykelkrimi]]

En cykelgruppe kan være på op til 20 mennesker med pr. guide. Guiden indstiller cyklerne til alle, og forklarer om cykelforhold. Vi vælger ruter der er behagelige at cykle ad.

##Leje af cykler Cykler af god kvalitet, 70-130 kr. per person (ture op til 6 timer) Cyklerne leveres hvor turen starter, inden for City, Kbh. V, N, Ø eller Frb. C. Ved levering af mindre end 10 cykler beregnes 200 kr. i udbringning. Levering og afhentning af cykler uden for området: 200 kr. ekstra.

[[!inline pages="link(tag/cykelture)"]] [[!meta title="byvandring.nu - cykelture i København, Frederiksberg og omegn. Udflugter, opgaver og picnic."]]