summaryrefslogtreecommitdiff
path: root/byeventyr.mdwn
blob: 6282a95a23baf47fafdb35d65e6421fe83ecb2dc (plain)

[[rundeportal.jpg]] [[pakhustalk.jpg]] [[uglebispebjerg.jpg]] [[bankerpaa.jpg]] [[chr6allegori200.jpg]]

#Events og Eventyr

I dagens anledning åbner vi et univers til jer. Vi giver skaffer jer kunsten i tale, eller åbner til en anden tid, og udstyrer byen med gåder, beboere og oplevelser. Det er temadage i kunstens verden med fordybelse og kvalitet, eller eventyr fra forskellige tider i historien, hvor et veludtænkt plot holder sammen på motivationen og indlevelsen.

Aktører Byvandring.nu stiller op med historiske figurer med virkelig pondus og detaljeret viden om fortiden. Vi kender Eksperter i gamle håndværk eller sære videnskaber til at vjlede jer i dagens opgave. Skønne kunstnere kan træne holdet i foto, croquis o.a.

Priser: Vi kan arrangere en særlig dag for 8.000 kr. for 20 deltagere. Det nærmere indhold aftales, med henblik på jeres deltagelser og jeres ønsker.
##Eksempler

###Kunstdage Kom i samtale med byens kunst, og i berøring med kunstnernes værk og skæbner. Med træning fra bildende kunstnere og ord fra andre kendere af byen tilrettelægger byvandring.nu en tur ind under dagens overflade, så I kommer til at se København med andre øjne. Vi kan arbejde med modellering, tegning og foto. Renæssance og Barok: Pomp og positur. Klassicisme: Idealernes dans. Historicisme: Byens billedbog. Funkis: Det perfekte Danmark

###Dynastiet De var konger af Guds Nåde, og landet levede i takt med deres hjerters slag. Men hvorfor knækkede kongerækken? En af nøglerne findes i et brev dateret i Cairo 1762. De andre nøgler skal I opdage på jeres færd rundt i byen i dag, men hvor fortiden kaster lange skygger.

###Kontrabande Det er det sidste år i besættelsen. Hvem ved? I overlever ikke på at tænke for langt frem i tiden. Lige nu I skal sno jer gennem en skyggeverden af løgnere, gangstere og idealister. København har aldrig været mere usikker.