summaryrefslogtreecommitdiff
path: root/blog/Operakanaltur.mdwn
blob: d69a6516e5f43713286261190181e095c7719e38 (plain)

[[!meta title="Et Ø-rige i havnen"]]

[[!if test="included()" then="""

[[!img mastekran400.jpg]]

Byvandring.nu tilbyder nu et heldages program på Christianshavn og Holmen, søfartens kunstige øer i hovedstaden. Oplev Operaen indefra, se Holmen fra søsiden, udforsk Christianshavn og kom ud i Christianias fjerne afkroge.

Der er også en ligetil model: To timers byvandring på Christianshavn.

[[Læs mere om øriget i havnen|operakanaltur]]

""" else=""" [[!img sealandside.jpg class=deco]] [[!img opera.jpg class=deco]] [[!img kanalbaad.jpg class=deco]] [[!img georgstage.jpg class=deco]]

#Ø-riget I Københavns Havn

Byvandring nu byder på en hel dag i hjertet af København. Et heldages arrangement, der er egnet til rejsegrupper og udflugter. Her besøger man Henning Larsens Opera og sejler i kanalbåd omkring Holmen, før man vandrer Christianshavn får en insider-guidning på Christiania.

Vi kan også levere en to timers byvandring på Christianshavn og/eller Holmen.

Opdag en verden af kanaler kajer og kanaler. Der er sære navner der drager, Krudtløbet, Quintus Lynette, Laboratoriegraven, Panterens Bastion, Asiatisk Plads, Elefanten, Dokøen,og Ovengaden neden & oven Vandet. Øerne er grundlagt på Havfruegrunden, og er formet af personligheder fra Christian IV til Maersk; af købmænd og matroser, købmænd og spekulanter, christianshavnere og christianitter. Der er fine etablissementer og listige steder at opsøge. NOMA, Eifel Bar, Bastionen & Løven, Loppen Nemoland, Rottehullet og 56°.
Her er variation inden for et par kilometer x en halv, og fire hundere års dansk historie og søfart, og et festligt dagligliv på Christianshavn. Har man ikke besøgt stedet i nogle årtier, så er det helt nye udsigter der møder én.

[[Læs mere om heldagesprogram - priser og program|operahavn]] [[Byvandring på Christianshavn|http://www.byvandring.nu/christianshavn/]]

Anbefaling: Gourmetmad på Holmen, Restaurant 56°

Anbefaling: Forkælelse på Christianshavn, Sofiebadet

"""]]

[[!tag blog]]