summaryrefslogtreecommitdiff
path: root/blog/Operakanaltur.mdwn
blob: 3ba80dade5d1cc70bb91e4773a927e73b4676534 (plain)

[[!meta title="Opera på kanalerne"]]

[[!if test="included()" then="""

[[!img mastekran400.jpg]]

Operaen inden i - Holmen fra søsiden - Christianshavns sidegader og Chrsitiania indefra. Byvandring.nu tilbyder en hel dags oplevelser for din turgruppe. Opera på kanalerne er den første tur designet særligt for turarrangører, der skal have store grupper på oplevelse i København.

[[Læs mere om heldagestur|operakanaltur]]

For jeg der skal have en mindre tur har vi [[en ny Christianshavnertur|christianshavn]]

(Til test-læsere - Dette er eksempel på en kort notits om en ny tur - jeg leder efter den skarpe vinkel eller den skarpe overskrift til denne lille sag)

""" else=""" [[!img sealandside.jpg class=deco]] [[!img opera.jpg class=deco]] [[!img kanalbaad.jpg class=deco]] [[!img georgstage.jpg class=deco]]

#Ø-riget I Københavns Havn

Byvandring nu byder på en hel dag i hjertet af København. Et heldages arrangement, der er egnet til rejsegrupper og udflugter. Her besøger man Henning Larsens Opera og sejler i kanalbåd omkring Holmen, før man vandrer Christianshavn får en insider-guidning på Christiania.

Vi kan også levere en to timers byvandring på Christianshavn og/eller Holmen.

Opdag en verden af kanaler kajer og kanaler. Der er sære navner der drager, Krudtløbet, Quintus Lynette, Laboratoriegraven, Panterens Bastion, Asiatisk Plads, Elefanten, Dokøen,og Ovengaden neden & oven Vandet. Øerne er grundlagt på Havfruegrunden, og er formet af personligheder fra Christian IV til Maersk; af købmænd og matroser, købmænd og spekulanter, christianshavnere og christianitter. Der er fine etablissementer og listige steder at opsøge. NOMA, Eifel Bar, Bastionen & Løven, Loppen Nemoland, Rottehullet og 56°.
Her er variation inden for et par kilometer x en halv, og fire hundere års dansk historie og søfart, og et festligt dagligliv på Christianshavn. Har man ikke besøgt stedet i nogle årtier, så er det helt nye udsigter der møder én.

[[Læs mere om heldagesprogram - priser og program|operahavn]] [[Byvandring på Christianshavn|http://www.byvandring.nu/christianshavn/]]

Anbefaling: Gourmetmad på Holmen, Restaurant 56°

Anbefaling: Forkælelse på Christianshavn, Sofiebadet

"""]]

[[!tag blog]]