summaryrefslogtreecommitdiff
path: root/vejviseren/cphstreetfood.mdwn
diff options
context:
space:
mode:
Diffstat (limited to 'vejviseren/cphstreetfood.mdwn')
-rw-r--r--vejviseren/cphstreetfood.mdwn11
1 files changed, 5 insertions, 6 deletions
diff --git a/vejviseren/cphstreetfood.mdwn b/vejviseren/cphstreetfood.mdwn
index 34e18712..0c5234f7 100644
--- a/vejviseren/cphstreetfood.mdwn
+++ b/vejviseren/cphstreetfood.mdwn
@@ -6,7 +6,7 @@ Vi kigger indenfor i den hyggelige madhule på Papirøen, hvor tredive
forskellige boder serverer alverdens retter. Få en forsmag på hvordan
Copenhagen Street Food påvirker Københavns gastronomiske geografi.
-[[Læs mere...|/]]
+[[Læs mere...|cphstreetfood]]
"""
else="""
@@ -26,7 +26,7 @@ og dekoreret på hver deres måde, og maden kan nydes i tvangfri
fællesområder, med mange hyggelige rum og hjørner. Hver person i
selskabet kan vælge sit favoritkøkken.
-[[!img=streetfoodentre.jpg size=500x caption="Indgangspartiet til hallen.
+[[!img streetfoodentre.jpg size=500x caption="Indgangspartiet til hallen.
Koen i loftet er en slags maskot, og Copenhagen Street Food har udstedt
nogle 'Cow Dollars', som man kan betale mad med. Kort og kontanter kan også anvendes."]]
@@ -37,7 +37,7 @@ Det siger Jesper Møller om stadeholderne. Jesper er idémanden bag Copenhagen
Street Food, som så chancen for at udfordre Københavns gastronomiske geografi,
da Papirøen blev åbnet for udnyttelse.
-[[!img=papiroe.jpg size=500x]]
+[[!img papiroe.jpg size=500x]]
## Midlertidig magi
@@ -59,7 +59,7 @@ Den oprindelige tanke med Copenhagen Street Food var et tilbud for erhvervskunde
”for det giver mening når man kigger på tallene” siger Jesper Møller,
”men der manglede et sted ved havnen, hvor Københavnerne kunne være Københavnere.”
-[[!img=streetfoodpizza.jpg size=500x]]
+[[!img streetfoodpizza.jpg size=500x]]
Det er en god holdning, synes vi fra byvandring.nu. Pionererne på
Papirøen er med til at trække hundredetusinder gæster over og tage øen i
@@ -80,7 +80,7 @@ sans at få en vision som Copenhagen Street Food til at blive til virkelighed.
– du ved det virker, hvis du forstår mennesker.” Men i øvrigt er opskriften
simpel ifølge Jesper Møller: ”If you believe it will be a succes, it will be a succes”.
-[[!img=streetfoodbrasil.jpg size=500x caption="brasiliansk churrasco tilberedes."]]
+[[!img streetfoodbrasil.jpg size=500x caption="brasiliansk churrasco tilberedes."]]
I 2018 er det slut med Street Food i den form vi ser det i dag. (Så tag derud. Snart).
Og de mange madboder skal ud af rugekassen. ”Min drøm er at skabe fremtidens
@@ -117,4 +117,3 @@ havneblik, men er en legendarisk pølsebod på kanten mellem Nørrebro og Nordve
[[!tag blog]]
-[billede: streetfoodraat]