summaryrefslogtreecommitdiff
diff options
context:
space:
mode:
-rw-r--r--turisme2022.mdwn2
1 files changed, 1 insertions, 1 deletions
diff --git a/turisme2022.mdwn b/turisme2022.mdwn
index cff3c400..20c3d00b 100644
--- a/turisme2022.mdwn
+++ b/turisme2022.mdwn
@@ -35,7 +35,7 @@ Grafen viser tydeligt at væksten i turismen især var i storbyerne op gennem 20
##Følg turismen på de første store anløbsdage
-8. og 22. maj er de første datoer, hvor hele tre store skibe lægger til ved Langelinie og Ocean Kaj. Turbusser og vandregrupper vil sætte præg påcentrale dele af byen. Vi starter begge ture med at runde Langelinie kaj, og følger turisterne på den traditionelle rute: Langelinie, Den lille Havfrue, Gefionspringvandet, Amalienborg og Nyhavn. Både vi og turisterne får serveret et smukt stykke af havnen med dens historier, eventyr og minder om handel, militær og marine.
+Søndagene 8. og 22. maj er de første datoer, hvor hele tre store skibe lægger til ved Langelinie og Ocean Kaj. Turbusser og vandregrupper vil sætte præg påcentrale dele af byen. Vi starter begge ture med at runde Langelinie kaj, og følger turisterne på den traditionelle rute: Langelinie, Den lille Havfrue, Gefionspringvandet, Amalienborg og Nyhavn. Både vi og turisterne får serveret et smukt stykke af havnen med dens historier, eventyr og minder om handel, militær og marine.
Vi følger strømmen, og kommer ind i postkortsfortællingen om Wonderful Copenhagen. Hvordan viser byen sig frem, og hvilke historier byder sig til? På byvandringen vil vi både følge og betragte strømmen af turister fra krydstogtskibene, og se på logistik og souvenirs undervejs.