diff options
author | https://www.google.com/accounts/o8/id?id=AItOawnDHAqtpGqONpXAXWdnqqWFjeWgcsojN3g <Paul@web> | 2015-03-26 20:05:52 +0100 |
---|---|---|
committer | byvandring.nu website <bynu@mail.bitbase.dk> | 2015-03-26 20:05:52 +0100 |
commit | f5c852da85afa4727c6381743608660b102f4030 (patch) | |
tree | 3f900aac878708ab4d563c139ecb9d83d0170b82 | |
parent | a02619b0dde6fcda7b04bc10d9606af0d07bb6ca (diff) |
-rw-r--r-- | vejviseren/madogmarkedsdage.mdwn | 4 |
1 files changed, 3 insertions, 1 deletions
diff --git a/vejviseren/madogmarkedsdage.mdwn b/vejviseren/madogmarkedsdage.mdwn index 7ad2340c..cac6d4e8 100644 --- a/vejviseren/madogmarkedsdage.mdwn +++ b/vejviseren/madogmarkedsdage.mdwn @@ -10,7 +10,7 @@ Påskelørdag, den 4. -4., åbner et nyt fødevaremarked i København, Kødbyens else=""" -#Kødbyens Mad og Markedsdage +#Ture under Kødbyens Mad og Markedsdage ##Byvandring.nu tager dig bag Kødbyernes facader Påskelørdag, den 4. -4. er der premiere på Kødbyens Mad & Markeddage på Flæsketorvet i den Hvide Kødbys. Det er del af indsatsen for at skabe liv i de flotte rammer, og holde stedet i takt med tiden. Byvandring.nu er til stede på alle markedsdage i løbet af foråret og tager jer bag facaden og ind i indvoldene af den Hvide, den Grå og den Brune Kødby. @@ -19,6 +19,8 @@ Påskelørdag, den 4. -4. er der premiere på Kødbyens Mad & Markeddage på Flà [[!template id=note text="""Kødbyturene afgår kl. 11.00, 12.00, 13.00, 14.00, og 15.00 fra foran restauranten Mesteren og Lærlingen på Flæsketorvet. Det tager 45 minutter, og koster 50 kr. for voksne. Markedsdagene i April og Maj er 4, 5, 11, 18 og 25.-4 og 2, 3, 9, 16, 23 og 30.-5 """]] +[[Læs mere om rundvisninger i Kødbyen|/koedbyen]] + Markedet mønstrer 60 stande med et varieret udbud, fra slagtere og gårdbutikker til bryggerier, restauranter osv. I løbet af sommeren vil der komme andre aktiviteter, så som kokkeskole, skaldyrsfestival og koncerter. Det foregår på Flæsketorvet midt i den Hvide Kødby. Da denne blev åbnet i 1934, var den topmoderne i funktion og i arkitekturen med de meget rene linjer, der udstråler hygiejne og rationel drift. I de sidste ti år har slagternes bydel åbnet sig op med spændende barer, restauranter og gallerier, men der bliver stadig forarbejdet og distribueret fødevarer herfra. |