summaryrefslogtreecommitdiff
diff options
context:
space:
mode:
authorhttps://www.google.com/accounts/o8/id?id=AItOawnDHAqtpGqONpXAXWdnqqWFjeWgcsojN3g <Paul@web>2015-03-26 20:05:52 +0100
committerbyvandring.nu website <bynu@mail.bitbase.dk>2015-03-26 20:05:52 +0100
commitf5c852da85afa4727c6381743608660b102f4030 (patch)
tree3f900aac878708ab4d563c139ecb9d83d0170b82
parenta02619b0dde6fcda7b04bc10d9606af0d07bb6ca (diff)
-rw-r--r--vejviseren/madogmarkedsdage.mdwn4
1 files changed, 3 insertions, 1 deletions
diff --git a/vejviseren/madogmarkedsdage.mdwn b/vejviseren/madogmarkedsdage.mdwn
index 7ad2340c..cac6d4e8 100644
--- a/vejviseren/madogmarkedsdage.mdwn
+++ b/vejviseren/madogmarkedsdage.mdwn
@@ -10,7 +10,7 @@ Påskelørdag, den 4. -4., åbner et nyt fødevaremarked i København, Kødbyens
else="""
-#Kødbyens Mad og Markedsdage
+#Ture under Kødbyens Mad og Markedsdage
##Byvandring.nu tager dig bag Kødbyernes facader
Påskelørdag, den 4. -4. er der premiere på Kødbyens Mad & Markeddage på Flæsketorvet i den Hvide Kødbys. Det er del af indsatsen for at skabe liv i de flotte rammer, og holde stedet i takt med tiden. Byvandring.nu er til stede på alle markedsdage i løbet af foråret og tager jer bag facaden og ind i indvoldene af den Hvide, den Grå og den Brune Kødby.
@@ -19,6 +19,8 @@ PÃ¥skelørdag, den 4. -4. er der premiere pÃ¥ Kødbyens Mad & Markeddage pÃ¥ FlÃ
[[!template id=note text="""Kødbyturene afgår kl. 11.00, 12.00, 13.00, 14.00, og 15.00 fra foran restauranten Mesteren og Lærlingen på Flæsketorvet. Det tager 45 minutter, og koster 50 kr. for voksne. Markedsdagene i April og Maj er 4, 5, 11, 18 og 25.-4 og 2, 3, 9, 16, 23 og 30.-5 """]]
+[[Læs mere om rundvisninger i Kødbyen|/koedbyen]]
+
Markedet mønstrer 60 stande med et varieret udbud, fra slagtere og gårdbutikker til bryggerier, restauranter osv. I løbet af sommeren vil der komme andre aktiviteter, så som kokkeskole, skaldyrsfestival og koncerter.
Det foregår på Flæsketorvet midt i den Hvide Kødby. Da denne blev åbnet i 1934, var den topmoderne i funktion og i arkitekturen med de meget rene linjer, der udstråler hygiejne og rationel drift. I de sidste ti år har slagternes bydel åbnet sig op med spændende barer, restauranter og gallerier, men der bliver stadig forarbejdet og distribueret fødevarer herfra.