summaryrefslogtreecommitdiff
diff options
context:
space:
mode:
authorSiri Reiter <siri@jones.dk>2015-01-23 01:24:56 +0100
committerSiri Reiter <siri@jones.dk>2015-01-23 01:24:56 +0100
commit2338b8b2db294216d59f60c996819b8ed00d9d0c (patch)
tree153a7cf6f9fe6fd36d6552b28de94dd1c9d20fe0
parenta1fb4a2aedb4d705a775a8648e8a7b40c562379b (diff)
parent1f6f6e299652671cc3782b36658cc6676838148f (diff)
Merge branch 'master' of coreander:/srv/git/source.bynu.biks.dk/bynu/content
-rw-r--r--vejviseren/cphstreetfood.mdwn16
1 files changed, 8 insertions, 8 deletions
diff --git a/vejviseren/cphstreetfood.mdwn b/vejviseren/cphstreetfood.mdwn
index 52be2d8d..546812f5 100644
--- a/vejviseren/cphstreetfood.mdwn
+++ b/vejviseren/cphstreetfood.mdwn
@@ -12,9 +12,6 @@ Copenhagen Street Food påvirker Københavns gastronomiske geografi.
else="""
# Street Food serverer København på nye måder
-[[!img jesper_majatinijensen.jpg size=500x class=solo caption="Foto: Maja Tini Jensen"]]
-[[!img thequay_02_majatinijensen.jpg size=500x class=solo caption="Foto: Maja Tini Jensen"]]
-[[!img csf-overblik_roslef.jpg size=500x class=solo caption="Foto: Rene Rosted"]]
**Copenhagen Street Food holder til på Papirøen til februar 2018.**
Men det ville være en skam at vente så længe med at besøge stedet.
@@ -40,7 +37,7 @@ Det siger Jesper Møller om stadeholderne. Jesper er idémanden bag Copenhagen
Street Food, som så chancen for at udfordre Københavns gastronomiske geografi,
da Papirøen blev åbnet for udnyttelse.
-[[!img broer-og-holme/papiroe.jpg size=500x class=solo]]
+[[!img thequay_02_majatinijensen.jpg size=500x class=solo caption="Foto: Maja Tini Jensen"]]
## Midlertidig magi
@@ -62,7 +59,7 @@ Den oprindelige tanke med Copenhagen Street Food var et tilbud for erhvervskunde
”for det giver mening når man kigger på tallene” siger Jesper Møller,
”men der manglede et sted ved havnen, hvor Københavnerne kunne være Københavnere.”
-[[!img streetfoodpizza.jpg size=500x class=solo]]
+[[!img csf-overblik_roslef.jpg size=500x class=solo caption="Foto: Rene Rosted"]]
Det er en god holdning, synes vi fra byvandring.nu. Pionererne på
Papirøen er med til at trække hundredetusinder gæster over og tage øen i
@@ -74,6 +71,8 @@ Blandt andet har Christianshavns Lokaludvalg anbefalet, at der bliver tænkt
restauranter og madsteder ind i de fremtidige planer. Og Copenhagen
Street Food er også parat i kraft af sin foreningsstruktur.
+[[!img streetfoodbrasil.jpg size=500x caption="brasiliansk churrasco tilberedes." class=solo]]
+
”Grunden til det er lavet som forening er, at om 4 år kan vi vise gode
regnskabstal og god økonomi. Så er det mere sandsynligt at en bygherre
vil tage os alvorligt.” Siger Jesper Møller, som også er restauratør på
@@ -83,12 +82,14 @@ sans at få en vision som Copenhagen Street Food til at blive til virkelighed.
– du ved det virker, hvis du forstår mennesker.” Men i øvrigt er opskriften
simpel ifølge Jesper Møller: ”If you believe it will be a succes, it will be a succes”.
-[[!img streetfoodbrasil.jpg size=500x caption="brasiliansk churrasco tilberedes." class=solo]]
-
I 2018 er det slut med Street Food i den form vi ser det i dag. (Så tag derud. Snart).
Og de mange madboder skal ud af rugekassen. ”Min drøm er at skabe fremtidens
restauratører – og hvis de kan få start hos mig, så er det OK.” Sådan siger Jesper Møller.
+[[!img jesper_majatinijensen.jpg size=500x class=solo caption="Jesper Møller. Foto: Maja Tini Jensen"]]
+
+*Når du støtter Copenhagen Street Food, støtter du den ansvarlige avl af rød dansk malkerace på Thorshøjsgård. [[Læs mere om køerne, og den den prisværdige film om dem|http://copenhagenstreetfood.dk/thorshojgaard/]]
+
## Mere mad i byen
Derefter skal tiden vise, hvad der sker. Vil madboderne blive til restauranter?
@@ -119,4 +120,3 @@ havneblik, men er en legendarisk pølsebod på kanten mellem Nørrebro og Nordve
"""]]
[[!tag blog]]
-