summaryrefslogtreecommitdiff
path: root/produktion/koed.mdwn
blob: 15f430acf4fc1df48a291dc643e23575efda2ef0 (plain)

[[meta title="Kødet"]]

Lammekød

Fersk lammekød fra Blanksøgaard fås i et varieret sortiment af udskæringer, som passer godt til det moderne, danske køkken. Lammene er kødfyldte, koteletten syner af noget.

Blanksøgaard Lam lægger vægt på, at den moderne forbruger ikke altid råder over en halv dag til brug i køkkenet. Derfor kommer der også udskæringer, som på forholdsvis kort tid kan tilberedes.

Blanksøgaards lam bliver slagtet lokalt. Typisk leveres dyrene til slagtning tirsdag aften, onsdag bliver de slagtet. Så hænger de på køl en uges tid, det sikrer mørt kød. Torsdag, en god uge efter slagtningen, ligger Blanksøgaard Lam som en delikatesse i butikkerne.

I sortimentet finder du blandt andet lammekrone, culotte, wokstrimler, lammesteaks, bovsteg, lammekølle og en stribe forskellige charcuterivarer.