summaryrefslogtreecommitdiff
path: root/stedet
diff options
context:
space:
mode:
authorBlanksøgård <bsg@coreander.jones.dk>2007-11-12 11:28:25 +0100
committerBlanksøgård <bsg@coreander.jones.dk>2007-11-12 11:28:25 +0100
commit4cc257efd9c13da8d9e9425aa4051e2fecd4e945 (patch)
treebcd41b06fd9eaaf55f84dcfdc26d054f89e4693a /stedet
parent298f98664702bcf0c158eed0e5a6d8d8cd71162a (diff)
web commit by soren
Diffstat (limited to 'stedet')
-rw-r--r--stedet/faar.mdwn5
1 files changed, 4 insertions, 1 deletions
diff --git a/stedet/faar.mdwn b/stedet/faar.mdwn
index 27684e9..bcee49a 100644
--- a/stedet/faar.mdwn
+++ b/stedet/faar.mdwn
@@ -2,4 +2,7 @@
[[img 0191_flok.jpg link=no size=400x400]]
-[[FIXME]]: Her skal være noget tekst (søren)
+[[FIXME]]: Siden 1995 har der været får på Blanksøgaard. For to år siden gik Henrik Resgaard i gang med målrettet at øge produktionen af lam, og ved hjælp af en bred palet af de bedste racer er der udsigt til at 2000 lam fra Blanksøgaard bliver slagtet i løbet af næste år. Kernen i produktionen er moderdyrene, og på markerne ved Mogenstrup kommer der i løbet af næste år til at gå knap 1200 af slagsen.
+Blanksøgaard Lam kommer fra velkendte racer som Gotlandsk Pelsfår, Suffolk, Texel og allersenest er også Charolais draget ind.
+Hanrik Refsgaard lægger vægt på, at racerne kan gå ude så stor en del af året som muligt.
+-Det giver rolige og harmoniske får. Den kraftige pels holder kulden på afstand, så fårene kan bruge kræfterne på at æde græs og kløvergræs, siger han.