summaryrefslogtreecommitdiff
path: root/produktion
diff options
context:
space:
mode:
authorJonas Smedegaard <dr@jones.dk>2007-11-10 19:54:26 +0100
committerJonas Smedegaard <dr@jones.dk>2007-11-10 19:54:26 +0100
commitafe485919d1c0b9854e5dfad81482611d69888e8 (patch)
tree4cd77eacbe2b73c1d3084ad4509bf2658a8ffeb6 /produktion
parent9969be63992c613449e5b46c3720934da1ee5e1a (diff)
Kødet flyttet ud alene (fra underpunkt til Produktionen)
Diffstat (limited to 'produktion')
-rw-r--r--produktion/koed.mdwn11
-rw-r--r--produktion/sidebar.mdwn2
2 files changed, 1 insertions, 12 deletions
diff --git a/produktion/koed.mdwn b/produktion/koed.mdwn
deleted file mode 100644
index 15f430a..0000000
--- a/produktion/koed.mdwn
+++ /dev/null
@@ -1,11 +0,0 @@
-[[meta title="Kødet"]]
-
-# Lammekød
-
-Fersk lammekød fra Blanksøgaard fås i et varieret sortiment af udskæringer, som passer godt til det moderne, danske køkken. Lammene er kødfyldte, koteletten syner af noget.
-
-Blanksøgaard Lam lægger vægt på, at den moderne forbruger ikke altid råder over en halv dag til brug i køkkenet. Derfor kommer der også udskæringer, som på forholdsvis kort tid kan tilberedes.
-
-Blanksøgaards lam bliver slagtet lokalt. Typisk leveres dyrene til slagtning tirsdag aften, onsdag bliver de slagtet. Så hænger de på køl en uges tid, det sikrer mørt kød. Torsdag, en god uge efter slagtningen, ligger Blanksøgaard Lam som en delikatesse i butikkerne.
-
-I sortimentet finder du blandt andet lammekrone, culotte, wokstrimler, lammesteaks, bovsteg, lammekølle og en stribe forskellige charcuterivarer. \ No newline at end of file
diff --git a/produktion/sidebar.mdwn b/produktion/sidebar.mdwn
index 259c0c7..e9aa244 100644
--- a/produktion/sidebar.mdwn
+++ b/produktion/sidebar.mdwn
@@ -1,7 +1,7 @@
* [[Produktionen|produktion]]
* [[Årets_gang|cyklus]]
* [[Dyrevelfærd|vel]]
- * [[Kødet|koed]]
+ * [[Kødet|koed]]
* [[Produkter]]
* [[Opskrifter]]
* [[Gården|stedet]]