summaryrefslogtreecommitdiff
diff options
context:
space:
mode:
authorBlanksøgård <web-bsg@coreander.jones.dk>2007-10-31 06:48:53 +0100
committerBlanksøgård <web-bsg@coreander.jones.dk>2007-10-31 06:48:53 +0100
commit44c490a1caafa1b9a4fafff9413d56f61fe4cb08 (patch)
treea00ed280c3724b2c2c3f45bb3742ed41e3cd1742
parentb3e80616c364669126a127d87b3e8128b1894554 (diff)
web commit by soren: Husk at denne tekst bør ende med overskriften PRODUKTER
-rw-r--r--kødet.mdwn17
1 files changed, 17 insertions, 0 deletions
diff --git a/kødet.mdwn b/kødet.mdwn
new file mode 100644
index 0000000..16516c5
--- /dev/null
+++ b/kødet.mdwn
@@ -0,0 +1,17 @@
+Fersk lammekød fra Blanksøgaard fås i et varieret sortiment af udskæringer ,som passer godt til det moderne, danske køkken. Lammene er
+
+kødfyldte, koteletten syner af noget..
+
+Blanksøgaard Lam lægger vægt på, at den moderne forbruger ikke altid råder over en halv dag til brug i køkkenet.
+
+Derfor kommer der også udskæringer, som på forholdsvis kort tid kan tilberedes.
+
+Blanksøgaards lam bliver slagtet lokalt. Typisk leveres dyrene til slagtning tirsdag aften, onsdag bliver de slagtet. Så hænger
+
+de på køl en uges tid, det sikrer mørt kød. Torsdag, en god uge efter slagtningen, ligger Blanksøgaard Lam som en delikatesse i
+
+butikkerne.
+
+I sortimentet finder du blandt andet lammekrone, culotte, wokstrimler, lammesteaks, bovsteg, lammekølle og en stribe forskellige
+
+charcuterivarer. \ No newline at end of file