summaryrefslogtreecommitdiff
path: root/priser/300kr.mdwn
blob: 5f208f5cb3e8ab5a104f8fdd71c1979f38dfc912 (plain)

Deltag i 3 timer for 300 kroner

Hvis du vil bestemme dato, tid og sted OG, hvis andre må deltage, er din pris for et 3 timers OplevelsesTemamøde eller en 3 timers workshop: 300 kroner plus lokale og evt. transport og logi.

Vi kan fint mødes "der hvor du arbejder" eller, der hvor du bor. Vi kan også mødes i neutrale lokaler betalt af dig, eller i lokaler, som tilhører en forening som du er medlem af.

Hvis du ønsker "at ha' mig for dig selv" - eller - at mødes med fra 1 til 11 af dine kollegaer, venner, familie, naboer eller andre interessefæller - i 3 timer, så er ialtprisen: 2.400 kroner plus lokale og evt. transport og logi.

Hvis det er første gang du ønsker at mødes med mig, for at få del i mine mange og gode erfaringer med at anvende Bevidst Positiv Tænkning kan du vælge mellem disse overskrifter:

  • Positiv Tænkning - Hvorfor og Hvordan
  • Bevidst Positiv Tænkning - Det nytter! Lær hvordan!

Er du allerede introduceret til værktøjerne: Visualisering, Positive Selvbekræftelser, Listeteknik, Katarsisskrivning m.v. - og, ønsker du mit nærvær og del i mine mange erfaringer med at anvende Bevidst Positiv Tænkning for at få det godt, bedre eller endnu bedre, så vælg en workshop med en af disse overskrifter:

  • Visualisering i Praksis
  • Tankevending i Praksis

Send dit datoforslag til: birgit.maanestraale@mail.dk

[[!tag 300_kr. positiv_taenkning tankevending praksis workshop oplevelses_temamoede]]