summaryrefslogtreecommitdiff
path: root/nyhedsbrev/11.mdwn
blob: c1e88805e63eadc2e067510b7a284aad166df503 (plain)

#Nyhedsbrev 29. december 2009 fra Birgit Månestråle

Var din jul glædelig ?

Min var - mest - glædelig...

Juleaften sammen med 15 små og store. Julemad. Julesange rundt om det pyntede juletræ med levende lys - og - rigtig mange gaver. Vi var gode til at se hvad hinanden fik og gav - samt til at nyde de fine indpakninger og tanker bag. 2. juledag sammen med 30 andre. Julemad, julesange rundt om juletræet - og, udveksling af gaver. Meget praktisk arbejde, mange følelser, mange glæder. Godt at komme hjem og sove og finde min egen rytme igen.

Efter jul talte jeg med min ven gennem mange år, som holdt jul alene. Det er plusser og minusser ved at være alene og ved at være sammen med andre, blev vores konklusion.

Hvordan med din jul ? Var det god og glædelig ?

Forhåbentlig.

Hvis ikke... vil du gerne ha’ en god jul - i 2010 - og fremover ? Så vil du kunne finde inspiration i Wayne W. Dyers lille bog: Jul i glædens tegn, som kan lånes på biblioteket, hvor den findes i kategori 15.2 eller du kan søge den på http://www.antikvariat.net

OG: Har du lyst til - sammen med andre - at være med til et Temamøde med fokus på Jul i glædens tegn, ledet af mig, Birgit Månestråle - er det en mulighed - som er gældende hele året. Jo før du sætter fokus - jo mere glæde.

Læs mere i Idékataloget - nr. 12 - se: http://www.birgitmaanestraale.dk/grupper/idekatalog.pdf

For datoaftale - skriv til: info@birgitmaanestraale.dk

Bedste hilsner
Birgit Månestråle
info@birgitmaanestraale.dk
http://www.birgitmaanestraale.dk

©Copyright 2009 - (29.12) - Birgit Månestråle. Hvis eller når du ikke længere ønsker at modtage mit nyhedsbrev: Send e-mail til info@birgitmaanestraale.dk med ordet: Afmeld + den adresse du har modtaget nyhedsbrevet på. Herefter vil du blive slettet - straks.

Synes du om mit nyhedsbrev - er du velkommen til at sende det til en eller flere, du kender.