summaryrefslogtreecommitdiff
path: root/nyhedsbrev/10.mdwn
blob: 6cfc2b9a45d3bdf77893e4a3a3d6993e29012b9d (plain)

#Nyhedsbrev 3. december 2009 fra Birgit Månestråle

Tænk det utænkelige

er titlen på en bog, som jeg læste for en del år siden. Den er skrevet af Per Thygesen Poulsen, udgivet på forlaget: Schultz í 1993 og findes på biblioteket i kategorien 62.387.

For nylig har jeg læst bogen: Kolind Kuren, hvor Lars Kolind selv fortæller om hvordan han introducerede - visionen, som blev til virkelighed, gennem - sammen - at tænke det utænkelige. Bogen er udgivet af Jyllands-Postens forlag i 2006 og findes på biblioteket i kategori 60.1.

Ud over at være inspirerende læsning - er TANKEGANGEN det der er interessant. AT turde tænke - at det vi GERNE vil - ER MULIGT.

Ikke at vi lige véd hvordan, lige her og nu, men - AT vi gerne vil ha’ at det vi GERNE vil - virkeliggøres - ved at ”tænke det utænkelige”, nemlig AT det kan lade sig gøre for mig. Og, DIG.

..........

I sidste nyhedsbrev spurgte jeg: Hvordan GÅR det.

Den mest inspirerende melding var denne:

”Det går dårligt. Og, det er jeg flov over. I det hele taget, men mest fordi det har gået dårligt så længe.”

Som personen redegør for, hvordan det går dårligt - åbenbares succes’er, som ”er sket” - selvom det helt faktisk OPLEVES somom det går dårligt. Og, denne person får i nogen grad - selv - øje på AT DET GÅR GODT - selvom det - med livet - ER svært.

Det er i sådanne livsøjeblikke, vi kan have gavn af - at tænke det utænkelige. At tro på AT det er muligt - for mig - AT det går godt. F.eks.

Jeg, Birgit Månestråle fortsætter mit reklamefremstød - for faktisk at Skrive Positiv Dagbog. Hver Dag.

MEN - Advarsel !!!

Det er en medicin med bivirkninger. Du kan risikere, at få det godt eller bedre SAMTIDIG med at dit liv er svært - eller SAMTIDIG med at du ikke synes, at det går godt.

Nyhedsbrev 3. december 2009 fra Birgit Månestråle

HVAD SKAL DER TIL - for at opsamle Positive Oplevelser, som ballast til livets udfordringer?

Du skal bruge: • en notesbog, som KUN bruges til at skrive positive OPLEVELSER i • noget at skrive med • så meget orden i dit liv, at du véd, HVOR du har din bog • et ønske om GERNE at ville have, at det går godt for og med DIG

Har du brug for støtte i din proces kan du få det af og med Birgit Månestråle.

Du kan vælge

• Coaching - hvor vi mødes - læs mere her: http://www.birgitmaanestraale.dk/coaching/en-til-en/intro/ • Coaching via telefon - læs mere her: http://www.birgitmaanestraale.dk/coaching/telecoaching/intro/ • Coaching via e-mail - læs mere her: http://www.birgitmaanestraale.dk/coaching/e-mailcoaching/intro/ • Tankevending - læs mere her: http://www.birgitmaanestraale.dk/tankevending/intro/ • Aktiv Lytning - læs mere her: http://www.birgitmaanestraale.dk/coaching/aktiv_lytning/

Hvad er det ”utænkelige” der vil være godt for dig - at tænke, at ønske - at drømme om?

Fortæl det gerne til - dig selv, mig - og, måske andre.

De bedste hilsner Birgit Månestråle info@birgitmaanestraale.dk www.birgitmaanestraale.dk

©Copyright 2009 - (3.12) - Birgit Månestråle. Hvis eller når du ikke længere ønsker at modtage mit nyhedsbrev: Send e-mail til info@birgitmaanestraale.dk med ordet: Afmeld + den adresse du har modtaget nyhedsbrevet på. Herefter vil du blive slettet - straks.

Synes du om mit nyhedsbrev - er du velkommen til at sende det til en eller flere, du kender.