summaryrefslogtreecommitdiff
path: root/nyhedsbrev/03.mdwn
blob: dcb9b5fa647c8ee064894ba3b157b46d5901d9a7 (plain)

#Nyhedsbrev 29. september 2009 fra Birgit Månestråle

Før klokken 8 denne morgen, blev jeg ringet op af politiet.

Forinden havde jeg skrevet en e-mail til dem for at undgå at komme i fængsel ”bare fordi” jeg ville ha’ mine 2 sakse og nogle køkkenknive slebet.

Manden, som ringede, hed Søren og var meget venlig.

I hovedtræk er det sådan at ”almindelige borgere” gerne må transportere knive - både når de bliver købt og når de skal slibes. De skal dog være indpakkede og for at undgå problemer ved en eventuel antastning og ransagning (f.eks. af ens bil, som betragtes som offentligt rum), skal transporten, så vidt muligt, være direkte. D.v.s. Køb din kniv og transporter den hjem. Tag din kniv med dig - få den slebet - tag hjem. Ingen venindebesøg, ingen shopping, ingen café besøg. Selvfølgelig må du stoppe op og købe dig en is, en flaske vand eller spise en haps i farten. Men - primært - skal du og jeg, bevæge os fra ”knivstedet” til vores hjem eller fra vores hjem til slibestedet - så direkte som muligt.

Så véd vi det.

=======================================================================

Min bil status: I Nyhedsbrevet den 16. september skrev jeg, at jeg GERNE vil ha’ adgang til en bil. Allerede fredag den 18. september tilbød min søster mig, uopfordret - og uden at vide at jeg havde ”offentliggjort mit ønske” - at jeg kan låne den ene af hendes biler på en dato, hvor vi begge er inviteret til en sammenkomst ”ude på landet”. Desuden sagde hun: ”Og, I skal da bare spørge om I må låne vores bil”. J A. Hvor skønt. Både at hun tilbyder det - og, at mine ønsker opfyldes - så hurtigt. Nærmest før jeg har udtrykt dem.

Efter at jeg havde skrevet Nyhedsbrevet den 16.9. tænkte jeg, at jeg, ud over min Plan A, B og C også kan have en Plan D: At vinde en bil.

At min søster uopfordret tilbyder mig lån af hendes bil - er ”nærmest som at vinde en bil”. Ih, hvor er det - sjovt og dejligt, at gøre det klart, hvad jeg GERNE vil.

Og - mere om hvad jeg GERNE vil.

Jeg vil gerne ha’ mit helt eget hus - med det hele. Og, når jeg ønsker mig helt mit eget hus ”med det hele” så er der mange nuancer - og, det primære er, at der skal være plads til at undervise og til at samle min store familie.

I den forløbne uge har jeg været i sommerhus i Nordjylland sammen med min meget levende underbo på 95 år - som ”ikke kan gå”, men som GÅR HVER DAG, fordi hun har hørt, at det er vigtigt - at gå - hver dag. Der er så meget mere SKØNT og livsbekræftende har sige om hende !!!

Nyhedsbrev 29. september 2009 fra Birgit Månestråle - side 2

Det med ”det livsbekræftende” og min søde underbo - må vente ligenu.

FORDI - jeg vil fortælle, at jeg, trods viden om, at jeg ikke skal sige hvadsomhelst til hvemsomhelst om mine drømme - så lod jeg en bemærkning falde til min mand om, at jeg ønsker mig - mit - store hus - med det hele.

OG: Til min overraskelse - oplevede jeg, at han et øjeblik - var åben for min drøm.

Mindre end en time senere gik vi forbi et - stort - ottekantet sommerhus under opførelse - og - ved det var der et stort skilt hvorpå der stod: Vi bygger også gerne for dig.

RET sjovt.

Og, udover skiltet var der en fin beholder med A-4 tryksager som redegør for indretningen af det aktuelle hus - som jeg og vi - frit kunne medtage, hvilket jeg gjorde.

=======================================================================

Mere om - hvad du GERNE vil:

I forlængelse af mine tidligere nyhedsbreve - vil jeg sige tak til den ene af Nyhedsbrevets læsere som, efter nyhedsbrevet den 16. september, sendte mig en mail og fortalt hvad du GERNE vil.

Efterfølgende har jeg fået flere mails fra dig, hvor du beskriver, hvordan du får ideer og handleimpulser til, at det du GERNE vil - bliver til virkelighed. Det er vældig inspirerende for mig at være med på din sidelinie. Bedste ønsker for at det du GERNE vil - fortsætter med at blive din virkelighed.

Og - til hver en tid, vil jeg foreslå alle der vil ha’ det godt, bedre eller endnu bedre - at finde ud af hvad DU GERNE vil.

Nyhedsbrev 29. september 2009 fra Birgit Månestråle - side 3

Hvad vil du - ude i fremtiden... men også: Hvad vil du LIGE NU: Vil du: Hvile. Udfolde dig. Sige Ja. Sige Nej. Gå din vej. Gå sammen med andre. Følge med. Gå foran. Gå bagved. Sidde stille.

Der er mængder af valg.

Leg med de mulige valg du har - og, ser.

Bliv inspireret til at se flere valgmuligheder ved at deltage i en eller flere aktiviteter med mig, Birgit Månestråle.

Betal det det koster… og vælg liige det der interesserer dig - se mere på http://www.birgitmaanestraale.dk

eller - sig ja til et af de gode tilbud:

• Deltag alene eller sammen med andre i foredraget: Positiv Tænkning - Hvorfor og Hvordan - når det passer for dig - og mig • Deltag i Tankevending for ½ pris, hvis du vælger dato senest den 15. december.

Send en e-mail, hvis du vil ha’ flere detaljer om disse to tilbud.

De bedste hilsner Birgit Månestråle info@birgitmaanestraale.dk

©Copyright 2009 - (29.9) - Birgit Månestråle. Hvis eller når du ikke længere ønsker at modtage mit nyhedsbrev: Send e-mail til info@birgitmaanestraale.dk med ordet: Afmeld + den adresse du har modtaget nyhedsbrevet på. Herefter vil du blive slettet - straks.

Synes du om mit nyhedsbrev - er du velkommen til at sende det til en eller flere, du kender.

PS... jeg er fortsat ikke særlig tryg ved at bevæge mig på Facebook, men for nylig skrev jeg lidt mere i min profil end blot mit navn og min fødselsdag. Læs med her:

Under punktet: Yndlingscitat skrev jeg:

Viljen til at ville - giver evnen til at kunne.

OG: Jeg véd, at det begynder med at vide, hvad vi GERNE vil. At vide hvad vi GERNE vil - vækker et indre drev, som giver os evnen til at kunne - eller - til at finde ud af hvordan vi kan. Et af mine talenter er, at kunne vise dig måder hvorpå du kan finde ud af hvad du GERNE vil.