summaryrefslogtreecommitdiff
diff options
context:
space:
mode:
-rw-r--r--nyhedsbrev/61.mdwn130
1 files changed, 130 insertions, 0 deletions
diff --git a/nyhedsbrev/61.mdwn b/nyhedsbrev/61.mdwn
new file mode 100644
index 00000000..9ee2ae10
--- /dev/null
+++ b/nyhedsbrev/61.mdwn
@@ -0,0 +1,130 @@
+#Jeg er klar ! Er du ?
+
+Månedens tankekort: *Jeg er helt vidunderlig* – ligger klar til at blive købt her:
+
+<http://www.birgitmaanestraale.dk/tankekort/>
+
+
+
+
+
+
+Workshoppen: *Tankevending i Praksis* – onsdag den 24. august i Fredensborg, er åben for tilmelding. Se mere her:
+
+<http://www.birgitmaanestraale.dk/tankevending/24august2011/>
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+At anvende Positive Selvbekræftelser er – fortsat – et af mine egne gode redskaber til personlig udvikling og vækst, og, jeg har skabt et forløb med *30 Positive Selvbekræftelser til dig – én hver dag*, som du kan læse mere om her:
+
+<http://www.birgitmaanestraale.dk/tankevending/30bekraeftelser1/>
+
+
+Vælger du dette forløb, som koster 150 kr. får du samtidig adgang til – via e-mail, at spørge om det du gerne vil vide om ”at anvende Positive Selvbekræftelser".
+
+
+Fra 1. september er det endvidere muligt – gratis – at modtage ”dagens ord” på engelsk – i din indbakke – til og med 30 september. Er du interesseret heri – send en e-mail med dit navn og den e-mail du ønsker at modtage dagens ord på – til <info@birgitmaanestraale.dk>
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+##Jeg har fået dette spørgsmål:
+Hvad sker der i din virksomhed ? Jeg synes, det er længe siden jeg har hørt fra dig.
+
+Tak for spørgsmålet. Det er rart at ”nogen” spørger og at ”nogen længes” efter at høre – hvad der sker.
+
+”Computer-sjov” og travlhed har gjort, at jeg den seneste tid ”bare” har sendt e-mails og ikke ”rigtige nyhedsbreve” - men ligenu er alt godt, og jeg har mere ro end de seneste uger, så her har du et ”rigtigt nyhedsbrev”.
+
+Min egen proces med at fokusere på månedens tekst i Den Positive Bordkalender – er interessant, overraskende og lærerig. Og, jeg glæder mig over de meldinger jeg får fra de, som – også – har gavn af at bruge teksterne i den Positive Bordkalender.
+
+Hvis du er ny Nyhedsbrevslæser – se mere her:
+
+<http://www.birgitmaanestraale.dk/kalender2011/>
+
+(kalenderen kan i øvrigt fortsat købes !)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+Min agt, ved årets begyndelse var, at blogge om mine personlige erfaringer med at bruge Den Positive Bordkalender, men, som du véd, hvis du har fulgt mig - ”ligger det stille”.
+Det kalenderens tekster afføder er ”så stort og dybt” at jeg har lyst til ”kun” at dele det med andre, som også – aktivt – anvender Positive Selvbekræftelser til personlig udvikling.
+Gør du – lad mig høre fra dig. Det kan inspirere mig til at dele af mine personlige erfaringer.
+
+Udover fokus på min egen virksomhed – er jeg siden 24. november 2010 vældig optaget af, at undervise i dansk som andetsprog.
+
+For at kunne gøre dette, udvikler jeg undervisningsmaterialer med fokus på de aktuelle elevers behov og ønsker. Udfordrende, interessant og lærerigt.
+Indtil nu har jeg haft 2 elever fra Finland, en fra Litauen, en fra Sydafrika, en fra Canada, to fra England og en fra USA.
+
+Jobbet er udfordrende og sjovt og mine gode erfaringer med at undervise i dansk som andetsprog, har inspireret mig til – også – at sætte fokus på mine tilbud om at undervise i engelsk og italiensk.
+
+
+Vil du læse mere herom – gå til: <www.birgitmaanestraale.dk/sprog> – og, vil du aftale en tid for dig selv eller en eller flere du kender – skriv til <info@birgitmaanestraale.dk>
+
+
+
+
+
+Hvad sker der ellers ? Jeg fortsætter finpudsningen af min hjemmeside og mine tryksager i et frugtbart samarbejde med grafisk designer, Siri Reiter.
+
+Og, jeg har skriver på flere bøger, udsender ”køb af mig breve” og, jeg har et deltidsjob i et supermarked, er husmor og min egen kontor og administrationsperson...
+
+I min fri tid – læser jeg, synger og laver motion for absolut begyndere.
+
+
+
+Når jeg i overskriften skriver, at jeg er klar så er det både en indre tilstand – og en ydre.
+
+Som du kan læse øverst i dette Nyhedsbrev er der udsigt til flere aktiviteter, som du kan deltage i.
+
+Her er et tilbud mere:
+
+Den 31. august indbyder jeg til et Temamøde med titlen: Penge og Porretærte, som foregår i Vanløse Kulturhus. Pris: 59 kr. For at få en invitation: Send e-mail til: <info@birgitmaanestaale.dk>
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+Selv om det er sommer – og, selv om jeg – også – holder ferie – så kan du fortsat købe Her-og-Nu Coaching samt lave datoaftaler for det du ønsker at deltage i med mig. Skriv til: <info@birgitmaanestraale.dk>
+
+
+
+
+God sommer !
+
+ønsker
+
+Birgit Månestråle
+<info@birgitmaanestraale.dk>
+<http://www.birgitmaanestraale.dk>
+
+
+Nyhedsbrev nr. 61 - © 7.7.2011 - Birgit Månestråle.
+
+Hvis eller når du ikke længere ønsker at modtage mit nyhedsbrev: Send e-mail til <info@birgitmaanestraale.dk> med denne tekst: Afmeld nyhedsbrev + den adresse du har modtaget nyhedsbrevet på. Herefter vil du blive slettet - straks.
+Se tidligere udsendte nyhedsbreve her: <http://www.birgitmaanestraale.dk/nyhedsbrev/arkiv/>