summaryrefslogtreecommitdiff
path: root/trin.mdwn
diff options
context:
space:
mode:
authorbirgit <birgit@web>2015-11-25 23:38:10 +0100
committerSiri Reiter website <sirireiter@mail.bitbase.dk>2015-11-25 23:38:10 +0100
commit09c515211b60a636063cf0f3248be50bf919a2ef (patch)
tree22bbd9ac54d6723ebaa8ba6c044e3d2302a73594 /trin.mdwn
parent188f777c916ae97c87e930f6bae0dacb6f945849 (diff)
Diffstat (limited to 'trin.mdwn')
-rw-r--r--trin.mdwn25
1 files changed, 14 insertions, 11 deletions
diff --git a/trin.mdwn b/trin.mdwn
index 414c6ffd..214fc422 100644
--- a/trin.mdwn
+++ b/trin.mdwn
@@ -16,9 +16,9 @@ Måske har du allerede oplevet succes og har lyst til at opleve det mere - det k
Eller du har fysiske ubalancer, som du gerne vil udforske årsagen til - for at få det godt igen - eller - måske få det bedre end før. Du er nået til et punkt, hvor 'det kan være nok' og er derfor motiveret til 'at gøre noget'.
-Det kan også være at du er utilfreds. Med dig selv, med andre, med dit liv, med dit studie, med dit job... og, du har lyst til at finde løsninger samt være mere glad for dig selv. Du drømmer om selvværd, mod og selvtillid for at kunne have det godt med dig selv og andre og finde og udfolde dine drømme og dine iboende talenter. Du er faktisk klar, men har først nu fundet mig og muligheden for at nå til at have en god hverdag - hver dag, ved at tage de skridt der er nødvendige trin for trin. Du forstår, at det er nødvendigt at finde et mål du ønsker at nå og at få redskaber til at nå det.
+Det kan også være, at du er utilfreds med dig selv, med andre, med dit liv, med dit studie, med dit job... og, du har lyst til at finde løsninger samt være mere glad for dig selv. Du drømmer om selvværd, mod og selvtillid for at kunne have det godt med dig selv og andre samt at finde og udfolde dine drømme og dine iboende talenter. Du er faktisk klar, men har først nu fundet mig og muligheden for at nå til at have en god hverdag - hver dag, ved at tage de skridt der er nødvendige trin for trin. Du forstår, at det er nødvendigt at finde et mål, du ønsker at nå og at få redskaber til at nå det.
-Når blot du er motiveret vil jeg vise dig måder at finde ud af at gøre det klart for dig selv, hvad du gerne vil - og, hvordan du kan tage små skridt i den retning du gerne vil.
+Når blot du er motiveret, vil jeg vise dig måder at finde ud af, at gøre det klart for dig selv, hvad du gerne vil - og, hvordan du kan tage små skridt i den retning, du gerne vil.
Du har flere muligheder for 'at begynde'.
@@ -33,15 +33,16 @@ o Samvær og Samtale
• Workhoppen: Når det første skridt er svært at tage …
• Workshoppen: Fra drøm til virkelighed: Tag dit første skridt og dit næste
-## Retning og målsætning er dit trin nummer 2.
-Du kan få inspiration og redskaber til at finde og fastholde din retning og sætte mål for at gå i den retning du gerne vil ved at vælge
+## Retning og målsætning er dit trin nummer 2.
+Du kan få inspiration og redskaber til at finde og fastholde din retning og sætte mål for at gå i den retning du gerne vil ved at vælge
• Coaching
• Workhoppen: Når det første skridt er svært at tage …
• Workshoppen: Fra drøm til virkelighed: Tag dit første skridt og dit næste
-## Redskaber og gode vaner er dit trin nummer 3
+## Redskaber og gode vaner er dit trin nummer 3
+
Vælg den variant der er mest aktuel for dig, eller vælg flere
• 31 små skridt
@@ -51,20 +52,22 @@ Vælg den variant der er mest aktuel for dig, eller vælg flere
• Aktiv Lytning: Introduktion og undervisning
• Assertion: Introduktion og undervisning
-## Fokus på glæder og succes’er er dit trin nummer 4.
-Du kan selv holde øje med dine glæder og succes'er ! Eller du kan vælge at deltage i
-*Netværk for livet* der er erfaringsudvekslingsfora, hvor vi mødes 3 gange indenfor 3 måneder samt følges i en lukket online-forum. Du kan vælge så mange gange 3 måneder som du ønsker.
+## Fokus på glæder og succes’er er dit trin nummer 4.
+
+Du kan selv holde øje med dine glæder og succes'er ! Eller du kan vælge at deltage i *Netværk for livet* der er erfaringsudvekslingsfora, hvor vi mødes 3 gange indenfor 3 måneder samt følges i et lukket online-forum. Du kan vælge så mange gange 3 måneder som du ønsker.
-Integration - (til) det næste niveau er dit trin nummer 5.
+Integration - (til) det næste niveau er dit trin nummer 5.
+
Du kan vælge at gentage en eller flere foka fra trin 1 til 4 eller du kan vælge
-• 4-måneders intenst fokus – kun på dig, hvor alt hvad du har lært repeteres og integreres og hvor du støttes i at sætte nye (og større) mål.
+• 4-måneders intenst fokus – kun på dig, hvor alt hvad du har lært repeteres og integreres, og hvor du støttes i at sætte nye (og større) mål.
##Så: Du begynder med trin 1 og er i mål efter trin 2 og 3 eller efter trin 4. Trin 5 er det store ekstra, når du er klar til det.
-
Jeg ’er der for dig’ hele vejen.
+For aftaler: Skriv til mig via <info@birgitmaanestraale.dk> eller ring på 29 31 79 01.
+
[[!tag 5_trin motivation klarhed retning maalsaetning målsætning redskaber metoder vaner gode_vaner succes succeser glaeder glæder næste_niveau naeste_niveau netværk_for_livet netvaerk_for_livet liv livet]]