summaryrefslogtreecommitdiff
path: root/om.mdwn
diff options
context:
space:
mode:
authorbirgit <birgit@web>2015-11-13 19:05:04 +0100
committerSiri Reiter website <sirireiter@mail.bitbase.dk>2015-11-13 19:05:04 +0100
commit3ef56f297dc9491e70ccfdeca83e9df917bf6303 (patch)
tree61bcf5fb7f383820e7cf2e0ad0011993135c49c3 /om.mdwn
parent635035dc5b9f22300ba712b34af59b85c4e16dfd (diff)
Diffstat (limited to 'om.mdwn')
-rw-r--r--om.mdwn37
1 files changed, 32 insertions, 5 deletions
diff --git a/om.mdwn b/om.mdwn
index 4f15a4b8..e6d832ca 100644
--- a/om.mdwn
+++ b/om.mdwn
@@ -6,21 +6,48 @@ Når du eller I vælger mig, som underviser og inspirator, får du og I:
* Nærvær
* Engagement
-* Enkle redskaber til afklaring, motivation, målsætning og handleimpulser.
+* Enkle redskaber til afklaring, motivation, målsætning der naturligt giver handleimpulser. Dine handleimpulser støtter jeg dig i at anvende, som små skridt tit, ligesom jeg giver dig idéer til en eller flere gode vaner, der vil øge din tro på løsninger, øge din glæde og forbedre din livskvalitet eller fred med at 'det er som det er'.
-Min måde at formidle på er jordnær. Det vil sige, at vi begynder HER, hvor du er.
+Min måde at formidle på er jordnær. Det vil sige, at vi begynder HER, hvor du er. Du må være ambitiøs, du må være usikker og, alt derimellem. Det vigtigste er, at du har lyst til at finde løsninger gennem at udvikle dig personligt eller fagligt. Har du det, er meget mere muligt, end du kan forestille dig, alene.
* Jeg støtter dig i at finde klarhed omkring HVAD du - virkelig - gerne vil. (Og, det gør jeg også hvis I mødes med mig som en gruppe, der gerne vil have det bedre sammen eller finde og nå et mål, sammen).
-* Jeg viser dig redskaber, som du selv kan bruge, til at 'have det som du har det' mens du - skridt for skridt - bevæger dig mod det, du - virkelig - gerne vil.
+* Jeg viser dig redskaber, som du selv kan bruge, til 'at finde fred med at du har det, som du har det' mens du - skridt for skridt - bevæger dig mod det, du - virkelig - gerne vil.
-Redskaberne, som jeg deler med dig og jer, er især gode for den der ønsker "at være den bedste udgave af sig selv" - og - som på vejen dertil, vil gøre sit bedste for 'at tale pænt til sig selv' - både når ting lykkes hurtigt og når det er nødvendigt 'at se tidligere erfaringer eller begrænsninger i øjnene'.
+Redskaberne, som jeg deler med dig og jer, er især gode for den der ønsker "at være den bedste udgave af sig selv" - og - som på vejen dertil, vil gøre sit bedste for 'at tale pænt til sig selv' - både når ting lykkes hurtigt og når det er nødvendigt 'at se tidligere erfaringer eller begrænsninger i øjnene' eller at lære sig nye færdigheder.
-Mit virke bygger på mine egne praktiske erfaringer med at få det godt, bedre og endnu bedre. Mange har allerede haft gavn af disse erfaringer og redskaberne, som jeg deler:
+Mit virke bygger på mine egne praktiske erfaringer med at få det godt, bedre og endnu bedre, som deltagere har haft gavn af gennem min formidling siden 1985.
+De er bl.a.:
* Opmærksomhed på hvordan du har det
* Tilladelse til at sige dine drømme højt
* Metoden: Listeteknik, der medvirker til afklaring og klarhed omkring, hvad du virkelig gerne vil
* Positiv Dagbog, der virker som en opsparingkonto, som du kan trække fra når du vil, hvis du vil
* Positive Selvbekræftelser, der er som frø, du sår, for at få og nå det, du gerne vil
+m.fl.
+samt et læringsrum, hvor du må udvikle dig i dit tempo.
+
+Du kan få del i mit nærvær og min omfattende viden om fordele ved at anvende Bevidst Positiv Tænkning samt at udvikle kommunikationsfærdigheder ved at vælge
+* Individuel Coaching
+* Coaching sammen med dine kolleger
+* Walk & Talk
+* Introduktion til Tankekort
+* Kursus i 'At turde sige noget'
+* Kursus i Aktiv Lytning
+* Kursus i Assertion
+* Foredraget: Nyd dit liv nu / Positiv Tænkning - Hvorfor og Hvordan
+* Workshoppen: Kom godt igang med at skrive Positiv Dagbog
+* Workshoppen: Fra drøm til virkelighed: Tag dit første skridt - og dit næste
+* 3-måneders onlineforløb med fokus på at skrive Positiv Dagbog
+* 4-måneders forløb med intenst fokus på dig, der ønsker et gennembrud nu.
+
+
+Kort sagt:
+
+Jeg tilbyder dig og andre interesserede: Nærvær, engagement, undervising, inspiration og coaching i feltet mellem at acceptere 'virkeligheden' uden at dømme den forkert samt at fokusere dine tanker samt at lære at være lyttende og assertivt kommunikerende, til dig selv og andre.
+Jeg opfordrer dig til at afprøve nye måder, med det mål, at du vil få nye gode vaner, der gør det muligt for dig at klare dit livs udfordringer og at opleve din tilværelse som meningsfuld.
+
+
+
+