summaryrefslogtreecommitdiff
diff options
context:
space:
mode:
authorhttp://birgitm.myopenid.com/ <http://birgitm.myopenid.com/@web>2013-06-20 15:11:33 +0200
committerSiri Reiter website <sirireiter@mail.bitbase.dk>2013-06-20 15:11:33 +0200
commit44d4494cbde62b091385afbd4c5a59cf0420507a (patch)
tree059034d3aa56fb542f4a7ded5a054dda8d202f8e
parent82e267b0ea6c21f683b32fe630484785f97cfd9f (diff)
-rw-r--r--bibliotek/positiv_dagbog.mdwn44
1 files changed, 40 insertions, 4 deletions
diff --git a/bibliotek/positiv_dagbog.mdwn b/bibliotek/positiv_dagbog.mdwn
index 406c05a2..03e709c1 100644
--- a/bibliotek/positiv_dagbog.mdwn
+++ b/bibliotek/positiv_dagbog.mdwn
@@ -174,7 +174,7 @@ Det gjorde jeg.
Og, jeg fik det godt.
-Og, du kan gøre det samme. Altså skrive noget positivt, som du selv har oplevet, i en særlig bog eller på et særligt sted, indtil du inde i dig, mærker den stille gode følelse af "at have det godt" og at kunne det, du gerne vil.
+Og, du kan gøre det samme. Altså skrive noget positivt, som du selv har oplevet, i en særlig bog eller på et særligt sted, indtil du inde i dig, mærker den stille gode følelse af "at have det godt" og at kunne det, du gerne vil. Gør det i minimum 3 måneder. Måske mere. Bliv véd indtil du når et punkt, hvor du, "som at knipse med fingrene" kan vende noget negativt til noget positivt.
##Er det iorden kun at skrive, når jeg oplever noget virkelig positivt
@@ -632,15 +632,51 @@ Først er din *Positive Selvbekræftelse* 'et ønske eller et mål du ønsker at
Sådan er det.
-
-
-
For at anvende *Positive Selvbekræftelser*, som et redskab til personlig- eller faglig udvikling, må vi øge vores opmærksomhed samt få øje på de tanker vi tænker. Nogle gange kan vi, ved at være opmærksomme, finde ud af, *at* vi tænker de samme tanker igen og igen, i situationer, der ligner hinanden. Sådanne gentagne tanker kan også kaldes for tankemønstre.
Negative tankemønstre kan ændres til positive tankemønstre ved at anvende Positive Selvbekræftelser. Læs mere om *Positive Selvbekræftelser* her ..... incl. ...Hvordan virker Po.S. og
...Hvordan gør jeg helt konkret med Po.S.
+##Hvorfor anvende Positive Selvbekræftelser
+
+Formålet med at anvende *Positive Selvbekræftelser* er, at påvirke vores underbevidsthed og vores tiltrækningskraft. Vores underbevidsthed ønsker at opfylde alle vores ønsker. Vores opgave er at give vores underbevidsthed besked på hvad vi ønsker. Når vi gør det vil underbevidstheden, som en tro tjener, give os det vi beder om.Underbevidstheden gør kun det, den får besked på via vores tanker og følelser. Derfor er det en god idé at sende klare signaler (til os selv) om hvad vi *gerne* vil.
+Underbevidstheden virker, som en computer, i betydningen, at vi skal programmere den til de vi gerne vil for at få den til at gøre det vi gerne vil.
+
+Når vi ønsker noget bestemt, skal vi derfor "sige det til os selv" som vi gerne vil ha' skal ske.
+
+Når vi f.eks. "siger til os selv": Jeg skriver *Positiv Dagbog*, så vil vi "programmere" vores underbevidsthed = os selv til at synes at det er en gode idé - samt helt faktisk, at gøre det. At skrive.
+
+Hvis vi ydermere "siger til os selv": Jeg skriver *Positiv Dagbog* hver dag ... så vil det være det der sker. Vi vil se os selv skrive - hver dag.
+
+Vi kan anvende *Positive Selvbekræftelser* på alle områder af vores liv.
+
+F.eks.
+* Jeg lever i harmoni og glæde
+* Jeg er sund og rask
+* Jeg har et arbejde, som jeg nyder at udføre
+* Min økonomi er god
+
+Positive udsagn er uendelige. Dem vi formulerer klart som *Positive Selvbekræftelser* og gentager igen og igen indtil de virkelig *er* virkelige, vil medvirke til at vi finder måder til *at* gøre dem til virkelighed.
+
+
+Undervejs får vi brug for "Positive 'hjælpe' Selvbekræftelser* som feks.
+
+* Det er muligt
+* Jeg tror på at det jeg *gerne* vil *er* muligt
+* Jeg 'ser* mine fremskridt
+* Det går godt
+* Jeg er tillidsfuld
+* Jeg er handlekraftig
+
+og,mange flere.
+
+Undervejs må vi måske be' andre om hjælo, lære nyt, græde, grine og hvile. Men det at sætte mål og nå dem gennem at formulere og anvende *Positive Selvbekræftelser* er en levende og livgivende måde at leve liv på.
+
+Afprøv det og "se hvad der sker".
+
+Kontakt mig, hvis du får brug for støtte til at tage dit første, næste eller næste skridt. Find mig via www.birgitmaanestraale.dk
+
##Opvarmningsøvelser til at formulere Positive Selvbekræftelser