summaryrefslogtreecommitdiff
diff options
context:
space:
mode:
authorhttp://birgitm.myopenid.com/ <http://birgitm.myopenid.com/@web>2013-06-18 10:39:19 +0200
committerSiri Reiter website <sirireiter@mail.bitbase.dk>2013-06-18 10:39:19 +0200
commit30506a40b1058e670e8553240b6051ac1f7fde9d (patch)
treeb6f3536439beea950d70020036ab27e2bb20b976
parent6f196f6cee65a02311239abc6dd7f736b6af79b0 (diff)
-rw-r--r--bibliotek/positiv_dagbog.mdwn14
1 files changed, 7 insertions, 7 deletions
diff --git a/bibliotek/positiv_dagbog.mdwn b/bibliotek/positiv_dagbog.mdwn
index ff122582..c570a484 100644
--- a/bibliotek/positiv_dagbog.mdwn
+++ b/bibliotek/positiv_dagbog.mdwn
@@ -70,24 +70,24 @@ Og denne følelse af sandhed, virkelighed, faktum, fakta, påvirker os - positiv
Vi bliver urokkelige, rolige, fortrøstningsfulde, fredelige, tilfredse, stille glade. Og, disse tilstande ER at have et godt liv, ligesom de kan støtte os i at skabe et endnu bedre liv, både for os selv og andre, idet de giver rum til nytænkning og impulser til at turde gøre det der er muligt i retning af at skabe det vi gerne vil.
-##*Hvad får jeg ud af at skrive Positiv Dagbog* ?
+##*Hvad kan du få ud af at skrive Positiv Dagbog* ?
-Når jeg f.eks.tvivler på at noget godt = det jeg drømmer om, nogensinde vil blive virkeligt, og, ved at tvivle, flytter mit fokus fra det jeg gerne vil..., og derfor bliver f.eks. bekymret eller modløs..., så kan det, at flytte mit fokus på det positive jeg HAR oplevet, bringe mig på mit rette spor igen.
+Når du tvivler på at noget godt eller det du drømmer om, nogensinde vil blive virkeligt, og, ved at tvivle, flytter dit fokus fra det, du gerne vil..., og derfor bliver f.eks. bekymret eller modløs..., så kan det, at flytte dit fokus på det positive du HAR oplevet, bringe dig på dit rette spor igen.
-Som skrevet tidligere er det meget sandsynligt at du får det godt, bedre eller endnu bedre ved at skrive Positiv Dagbog.
+Som skrevet tidligere er det meget sandsynligt, at du får det godt, bedre eller endnu bedre ved at skrive *Positiv Dagbog*.
-For enkelte kan livserfaringer medføre at de har opgivet alt håb om at et godt liv er muligt for dem - eller - de har erfaringer med at efter noget godt følger noget dårligt - og, derfor tør de ikke opleve noget godt.
+For nogle kan livserfaringer medføre, at de har opgivet alt håb om at et godt liv er muligt for dem - eller - de har erfaringer med at efter noget godt følger noget dårligt - og, derfor tør de ikke opleve noget godt.
-Men, også det er der råd for. Hvis det er dine livsomstændigheder, tilbyder jeg dig at deltage i workshoppen: *Tankevending i Praksis*, hvor vi sammen kan finde det første mulige skridt for dig. Det kan f.eks. være at formulere og bruge Positive Selvbekræftelser.
+Men, også det er der råd for. Hvis det er dine livsomstændigheder, tilbyder jeg dig at deltage i workshoppen: *Tankevending i Praksis*, hvor vi sammen kan finde det første mulige skridt for dig. Det kan f.eks. være at formulere og bruge *Positive Selvbekræftelser*.
-*Hvor kommer ideen om at skrive Positiv Dagbog fra* ?
+""*Hvor kommer ideen om at skrive Positiv Dagbog fra* ?
Til min livshistorie hører, at jeg, da jeg var cirka 29 år, befandt mig i en voldsom livskrise.
En god ven foreslog mig at skrive Positiv Dagbog - for at få det bedre.
-Jeg havde i flere år, forud for dette forslag, hørt om at Positiv Tænkning var virkelig godt, men jeg havde tænkt, at det da var fint nok at den mulighed fandtes, og, at det var iorden med mig, hvis andre kunne ha' glæde og gavn af det.
+Jeg havde i flere år, forud for dette forslag, hørt om at *Positiv Tænkning* som metode var virkelig godt, men jeg havde tænkt, at det da var fint nok at den mulighed fandtes, og, at det var iorden med mig, hvis andre kunne ha' glæde og gavn af det.
På en måde havde jeg lukket mine ører...