summaryrefslogtreecommitdiff
path: root/virksomheder.mdwn
blob: d9e988db39227af88c6c3ebb9e95e5c047fc622b (plain)

[[!meta title="Byvandring.nu for virksomheder"]] [[!if test="included()" then=""" [[!img vindue_virksomheder.jpg class=solo link=sightseeing size=480x]]

""" else=""" [[!img /bryggePSspeak.jpg class=deco]] [[!img /osterbro/triangelbar.jpg class=deco]] [[!img /udflugtkbh/sunsetdrinks.jpg class=deco]] [[!img /skole/slotsholmen/kronelapidarium.jpg class=deco]]

#Byvandring.nu for virksomheder Vi leverer professionel guidning tilpasset jeres formål og program.

###Sociale Arrangementer Vores byvandringer egner sig til at skifte stemning mellem arbejde og afslappet samvær. der kan indbygges opgaver undervejs til at give fokus og styrke sammenholdet. Vi arrangerer også firmaudflugter med faglig kant og festligt indhold.
[[Læs om udflugter.|udflugtkbh]]

###Faglige ture Byvandring.nu tilbyder ture i berøring med jeres professionelle område. Turlisten er fuld af vel researchede ture om bl.a. [[videnskab|/videnskabshavn/]], [[sundhed|/slagforsundheden/]], [[logistik|jernbanetur]], [[byggeri|/mursten/]] og [[produktion|/carlsbergbyen/]].

###Viden og resultater Vi udvikler gerne ture, der er specielt fagligt relevante, som går på sporet af virksomhedens historie eller følger dens produkt ud på markedet.

##Medarbejderdag.nu Medarbejderdag.nu er vores søstervirksomhed, der gennemfører særlige arrangementer for virksomheder. Det sker i samarbejde med jeres afdeling for HR eller ideudvikling.

medarbejderdag.nu arbejder blandt andet med disse områder:

###[[Walkshops: Inspiration og Teambuilding|/walkshop/]] Gå projekter i gang, få overblik og skab fælles fodslag på vejen frem. Opgaver undervejs få tankerne i gang støtter målsætningen med jeres arrangement.
[[Læs mere om opgaver|opgaver]]

###Kurser og konferencer Vi samarbejder med jer om programmet, sætter rammer for faglig inspiration, så I får fuldt udbytte af at holde mødet i byen.

###Internationale besøg og delegationsservice Værtskab og guidning for jeres kunder og samarbejdspartnere fra hele verden. Vi finder, briefer og koordinerer autoriserede guider fra vort netværk.

[[Priser på almindelige omvisninger|priser]].
Priser på mere omfattende arrangementer er efter aftale.

"""]] [[!tag forside ]]