summaryrefslogtreecommitdiff
path: root/industri.mdwn
blob: d52b47a7a66ac6986ab5b9ec99d121253fc9c158 (plain)

[[!meta title="Dansk industri og erhverv gennem tiden"]]

[[!if test="included() and !(destpage(index) or destpage(test))" then=""" [[!template id="deco" text=" [[!img /refshaleoen/refshale_navn.jpg class=deco link=/industri]] "]] Skibsfart, industri og finans har præget Københavns udvikling. Dette er oversigten over ture med historier om penge og prestige, uden at glemme skidt og skandaler på skyggesiden.

[[Se oversigten|/industri]] """]]

[[!if test="included()" then=""" [[!img /refshaleoen/refshale_navn.jpg link="/industri" class=solo size=480x ]] """]]

[[!if test="!included()" then=""" #Ture om handel, erhverv, industri og arbejde [[!img /refshaleoen/refshale_navn.jpg link=none class=solo size=480x ]]

Skibsfart, industri og finans har præget Københavns udvikling. Dette er oversigten over ture med historier om penge og prestige, uden at glemme skidt og skandaler på skyggesiden.

Vi fortæller de klassiske historier om matadorer og iværksættere, og vi kan også fokusere på enkelte brancher og selskaber.

Byvandring.nu arrangerer også guidede sejlture for små og større grupper, hvor man kan høre om handel og industrihistorie fra havnen. Bemærk dog at vi ikke arrangerer bådudlejning.

##Ture om dansk industri og erhvervsliv gennem tiden [[!inline pages="tagged(ture) and tagged(industri) and !tagged(skole)"]]

[[Læs også artiklen om Nordhavnens industri|/vejviseren/nordhavn2020marts]] """]]

[[!tag oversigt penge]]