summaryrefslogtreecommitdiff
path: root/vejviseren/madogmarkedsdage/index.md
diff options
context:
space:
mode:
Diffstat (limited to 'vejviseren/madogmarkedsdage/index.md')
-rw-r--r--vejviseren/madogmarkedsdage/index.md18
1 files changed, 9 insertions, 9 deletions
diff --git a/vejviseren/madogmarkedsdage/index.md b/vejviseren/madogmarkedsdage/index.md
index 85ced80e..d60423d7 100644
--- a/vejviseren/madogmarkedsdage/index.md
+++ b/vejviseren/madogmarkedsdage/index.md
@@ -1,7 +1,7 @@
[[!meta title="Kødbyens Mad og Marked"]]
[[!if test="included()" then="""
-[[!img /img/kby_tyren.jpg class="blog" link="/vejviseren/madogmarkedsdage"]]
+{{ img(path="/img/kby_tyren.jpg" class="blog" link="/vejviseren/madogmarkedsdage") }}
Påskelørdag, den 4.-4., åbner et nyt fødevaremarked i København,
Kødbyens Mad & Marked, i den Hvide Kødbys smukke rammer.
@@ -22,12 +22,12 @@ liv i de flotte rammer og holde stedet i takt med tiden.
Byvandring.nu er til stede på alle markedsdage i løbet af foråret
og tager jer bag facaden og ind i indvoldene af den Hvide, den Grå og den Brune Kødby.
-[[!img /img/kby_tyren.jpg class="solo"]]
+{{ img(path="/img/kby_tyren.jpg" class="solo") }}
-[[!template id=note text="""Kødbyturene afgår kl. 11.00 og 12.00, samt,
+{{ note(text="""Kødbyturene afgår kl. 11.00 og 12.00, samt,
14.00 og 15.00 fra Høkerboderne, ved indgangen til markedet på Flæsketorvet.
Det tager 45 minutter og koster 50 kr. for voksne. Markedsdagene om lørdageni frem til 21.-6.
-er 4., 5., 11., 18. og 25.-4. i maj 2., 9., 16, 23. og 30.-5, i juni 7., 14., og 21.-6 """]]
+er 4., 5., 11., 18. og 25.-4. i maj 2., 9., 16, 23. og 30.-5, i juni 7., 14., og 21.-6 """) }}
[[Læs mere om rundvisninger i Kødbyen|/koedbyen]]
@@ -43,7 +43,7 @@ gallerier, men der bliver stadig forarbejdet og distribueret fødevarer herfra.
## Al kødets gang
-[[!img /img/kby_koedetsgang.jpg class="solo"]]
+{{ img(path="/img/kby_koedetsgang.jpg" class="solo") }}
Byvandring.nu byder på vandringer, mens markedet står på.
Vi er i Kødbyen hver lørdag og den første søndag i hver måned.
@@ -58,7 +58,7 @@ hvor slagteriet blev flyttet fra Indre By til Trommesalen uden for Vesterport.
I 1879 blev Kødbyen opført syd for Halmtorvet, som var anlagt oven på
et rangerterræn, der var blevet sløjfet i 1864 som landets første.
-[[!img /img/kby_bruneby_fratorv.jpg class="solo"]]
+{{ img(path="/img/kby_bruneby_fratorv.jpg" class="solo") }}
Vil du vide mere om Vesterbro og Jernbanen? Tag en [[Byvandring på Banen|jernbanetur]].
@@ -71,7 +71,7 @@ som sit centrum, med indendørs plads til 1600 stykker kvæg.
Området blev udbygget op mod Vestre Gasværk, til det blev ramponeret
ved en eksplosion i 1921 og revet ned for at give plads til den Hvide Kødby.
-[[!img /img/kby_graa_erik.jpg class="solo"]]
+{{ img(path="/img/kby_graa_erik.jpg" class="solo") }}
## Den Hvide opstår, og den Gule bliver Brun
@@ -91,7 +91,7 @@ Halmtorvet var centrum for gadeprostitution, og narkohandelen florerede.
Der har altid foregået lidt af hvert i området, men i den periode var det
den slags som mest prægede kvarteret.
-[[!img /img/kby_elevatortaarne.jpg class="solo"]]
+{{ img(path="/img/kby_elevatortaarne.jpg" class="solo") }}
Området omkring Halmtorvet blev renoveret samtidig med Byfornyelsen
på Vesterbro i 1990’erne. I 1996 blev Øksnehallen gjort til udstillings-
@@ -116,7 +116,7 @@ Her har man lempet på kravet om, at al aktivitet skulle være relateret
til fødevarer. Det er også vigtigt at sikre liv i området.
Kødbyens Mad & Marked er en del af den bevægelse at holde området levende og i takt med tiden.
-[[!img /img/kby_ur.jpg class="solo"]]
+{{ img(path="/img/kby_ur.jpg" class="solo") }}
---