summaryrefslogtreecommitdiff
diff options
context:
space:
mode:
-rw-r--r--norrebrobeerwalk.mdwn3
1 files changed, 2 insertions, 1 deletions
diff --git a/norrebrobeerwalk.mdwn b/norrebrobeerwalk.mdwn
index 5c5c0430..abb57328 100644
--- a/norrebrobeerwalk.mdwn
+++ b/norrebrobeerwalk.mdwn
@@ -20,7 +20,7 @@ else="""
På denne guidede beerwalk tur går vi rundt på det multikulturelle Nørrebro, som er det mest folkerige kvarter i hovedstaden, og hvor 30 % er indvandrere. Her er gamle slumboliger blevet revet ned til fordel for grønne åndehuller.
-Vi besøger først den stemningsfulde Café Blågårds Apotek på pladsen med de 22 granitfigurer og talersto-len. Vi går ind i et de mange store fælles gårdanlæg, som Nørrebro nu huser, og fortsætter mod Den sorte Firkant, som nærmest blev ryddet i 1970’erne, og til Folkets Park, der blomstrede op ved beboernes eget arbejde som en protest mod de mange nedrivninger.
+Vi besøger først den stemningsfulde Café Blågårds Apotek på pladsen med de 22 granitfigurer og talerstolen. Vi går ind i et de mange store fælles gårdanlæg, som Nørrebro nu huser, og fortsætter mod Den sorte Firkant, som nærmest blev ryddet i 1970’erne, og til Folkets Park, der blomstrede op ved beboernes eget arbejde som en protest mod de mange nedrivninger.
Turen går videre til Rantzausgade, hvor vi hos Kølsters Tolv Haner kan beundre de kreative lamper og smage økologisk øl. Derfra går vi gennem et hjørne af Assistens Kirkegård, der oprindelig kun var for fattigfolk. Nu ligger der mange berømtheder begravet der og vi går forbi enkelte af dem på vores vej mod Jægersborggade. Ligesom for 100 år siden er gaden en handelsgade, som nu er blevet særlig kendt for sine kreative butikker og spisesteder.
@@ -30,6 +30,7 @@ Vi slutter turen hos BRUS, der er beliggende i en gammel industribygning med Emp
[[Til oversigtsside over Beerwalks.|/beerwalk]]
+[[Andre ture på Nørrebro|norrebro]]
"""]]