summaryrefslogtreecommitdiff
diff options
context:
space:
mode:
-rw-r--r--index.mdwn24
1 files changed, 12 insertions, 12 deletions
diff --git a/index.mdwn b/index.mdwn
index c27d8648..704689e6 100644
--- a/index.mdwn
+++ b/index.mdwn
@@ -9,29 +9,29 @@ Gå på opdagelse i selskab med en god fortæller.
###Ture og tjenester
* [[Byvandringer|tours]]
-Ture i København med guider der kender byen. Følg de krogede gyder i den gamle by, eller kom bag ved faceden på Stenbroen. Fra 2000 kr.
+Møde København i selskab med stedkendte guider.
+<b>I snævre stræder og på store pladser i den Indre By - bag facaderne på Nørrebro og Vesterbro - pa Bryggen, Bispebjerg og andre langt ude steder.</b>
+fx. Fra 2000 kr.
* [[Oplevelser i byen|produkter]]
-Historier, aktiviteter og hygge afløser hinanden i løbet af en dag. Det er som skabt til udflugter og særlige arrangementer. Priser fra 4000 kr.
+Historier, aktiviteter og hygge afløser hinanden i løbet af en dag. Det er som skabt til udflugter og særlige arrangementer.
+<b>Smørrebrødsruten - Billedjagt - Romantik i Frb. Have</b>
+Priser fra 4000 kr.
* [[Eventyr i Byen|byeventyr]]
-Fester i nye rammer - hæsblæsende jagter - eller mysterier, hvor byens hemmeligheder bliver afsløret. Vi tilpasser eventyret til jer, og kunstnere, aktører og ægte eksperter vækker København til live for jeres gæster. Fra 8000 kr.
-
+Fester i nye rammer - intense jagter - eller afsløring af byens hemmeligheder. Skæddersyet til jer - hvor kunstnere, aktører og eksperter vækker København til live for jeres gæster.
+<b>Højt Skum i Havnen - Kontrabande - Sfinxens Gade</b>
+Fra 8000 kr.
<br>
-<b>Byvandring nu</b> laver vandre- og cykelture i København og omegn. Der er hyggelige rundvisninger i Indre By, og opdagelsesture til storbyens udkanter.
+<b>Byvandring nu</b> er underholdning der bygger på solid viden og en krærlighed til byen og den gode fortælling. Det er en god ramme for hyggeligt samvær, eller for at løse udfordrende opgaver sammen.
-<b>Byvandring.nu</b> sætter dig i stævne med fortællere og fagfolk, som kender til byen og dens hemmeligheder. Det er god underholdning i godt selskab.
+<b>Byvandring.nu</b> har ture til fodsi hele byen - og laver ture på opforring, hvor du vil have dem. Vi arrangerer også [[cykelture]] og [[sejladser i havnen|sejlture]].
-<b>Byvandring.nu</b> er et kollektiv af dygtige turistførere. Vi bruger et netværk af spændende specialister til at virkeliggøre særlige ture og events.
+<b>Byvandring.nu</b> er baseret på et samarbejde af dygtige turistførere. Vi bruger et netværk af specialister til at virkeliggøre arrangementer og events.
[[!meta title="Byvandring.nu - byvandringer i København og andre eventyr"]]
-<br>
-<br>
-###STÅ TIL SØS
-[[Stig om bord til eventyr på vandet.|sejlture]]<p>
-Som noget nyt arrangerer vi sightseeing, hyggetur og events i båd og skib.
[[Specialture|specialture]]