summaryrefslogtreecommitdiff
path: root/smorebrod.mdwn
diff options
context:
space:
mode:
authorSiri Reiter <siri@jones.dk>2014-04-21 13:24:43 +0200
committerSiri Reiter <siri@jones.dk>2014-04-21 13:24:49 +0200
commit69f6fba0186fc898d422e3cdc05c5f567b98ec55 (patch)
tree2d158a2c099c5dc8807bc141563bc065812dda9e /smorebrod.mdwn
parente3a56b9e35faf6418082163687af4804fd866cd2 (diff)
Add quote and space after headline tags.
Diffstat (limited to 'smorebrod.mdwn')
-rw-r--r--smorebrod.mdwn22
1 files changed, 11 insertions, 11 deletions
diff --git a/smorebrod.mdwn b/smorebrod.mdwn
index d28dc572..7044618e 100644
--- a/smorebrod.mdwn
+++ b/smorebrod.mdwn
@@ -19,29 +19,29 @@ else="""
[[!img sildemad.jpg class=deco]]
#Smørrebrødsruten
-***Der staar fire blomstrende Stykker Smørrebrød for mig.
-Først spiser jeg et med Æg og Sild -
-O Anelsen om Svovlbrinte og om Jodlugt fra Havets Tangskove!
-Derpaa sætter jeg Tand i et ungt skært Stykke med Steg,
-og her fordyber det Smagen, at jeg tier.
-Rullepølsens Bouquet af Faar og af oliedryppende Maskiner, Væverier, udvider mit Velbefindende.
-Osten knytter Stemningen af forraadnelse og rygende Elskov sammen i mit Hjærte.***
+> Der staar fire blomstrende Stykker Smørrebrød for mig.
+> Først spiser jeg et med Æg og Sild -
+> O Anelsen om Svovlbrinte og om Jodlugt fra Havets Tangskove!
+> Derpaa sætter jeg Tand i et ungt skært Stykke med Steg,
+> og her fordyber det Smagen, at jeg tier.
+> Rullepølsens Bouquet af Faar og af oliedryppende Maskiner, Væverier, udvider mit Velbefindende.
+> Osten knytter Stemningen af forraadnelse og rygende Elskov sammen i mit Hjærte.
(Johannes V. Jensen, Digte 1906)
-##Tre grundvarianter
+## Tre grundvarianter
...men vi gør alt for at efterkomme særlige ønsker fra vore kunder!
-###Smagsprøve
+### Smagsprøve
Turen gennem byen med smagsprøver undervejs. Kulturhistorie der smager efter mere.
Pris 3000 kr. + 50 kr. pr. deltager.
-###Uspecificeret
+### Uspecificeret
Undervejs på turen er der smagsprøver, og der indtages smørrebrød. To stykker
indkøbt, og et stykke på værtshus. 2 timer. Der afsluttes på café med kaffe og ostemad/wienerbrød.
Pris 3000 kr. + 100 kr. pr. deltager.
-###Højt Belagt
+### Højt Belagt
Vi indleder med sildesmagning på restaurant. På vej gennem byen præsenteres smagsprøver
og historier – til vi ender på en af byens klassiske smørrebrødsrestauranter.
Pris 3000 kr. + 250 kr. pr. deltager (inkluderer platte eller 2 stk smørrebrød og fx. øl).