From 745006f664c159f7e63e11316d52d0360d43b3a8 Mon Sep 17 00:00:00 2001 From: Siri Reiter Date: Tue, 13 Nov 2007 15:12:52 +0100 Subject: Tilføjet billeder til Gården, Årets gang, Kødet. Ændret billedbredde til 450 gennemgående på bredformatbilleder. MIME-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=UTF-8 Content-Transfer-Encoding: 8bit --- cyklus.mdwn | 4 +++- 1 file changed, 3 insertions(+), 1 deletion(-) (limited to 'cyklus.mdwn') diff --git a/cyklus.mdwn b/cyklus.mdwn index 288cc05..21d6db9 100644 --- a/cyklus.mdwn +++ b/cyklus.mdwn @@ -5,9 +5,11 @@ Efterår er brunsttid på Blanksøgaard. Udvalgte avlsvæddere sørger for, at d Det økologiske lammekød stammer fra krydsninger mellem de bedste racer: Gotlandsk Pelsfår, Texel, Suffolk og Charolais. Her i Norden har vi i årtusinder kendt og værdsat Gotlandsk Pelsfår. De har som husdyr udgjort kernen i utallige fårebesætninger. +[[img 152_modlysflok.jpg link=no size=450x450]] + Nyfødte lam får modermælk de første tre, fire måneder, men allerede efter få uger begynder lammene langsomt at æde det økologiske kløvergræs. Efter en god, lang sommer i det fri kan lammene slagtes. De største af dem er slagteklare efter fem måneder. Blanksøgaard Lam leveres derfor som hovedregel i perioden fra oktober til påske, men vi arbejder på at fremavle nye racekombinationer, hvor brunsten indfinder sig lidt tidligere end tilfældet er i dag. - +[[img 0148_atv.jpg link=no size=450x450]] -- cgit v1.2.3