summaryrefslogtreecommitdiff
diff options
context:
space:
mode:
-rw-r--r--brevkasse/1.mdwn2
1 files changed, 1 insertions, 1 deletions
diff --git a/brevkasse/1.mdwn b/brevkasse/1.mdwn
index 525d9391..c56eed19 100644
--- a/brevkasse/1.mdwn
+++ b/brevkasse/1.mdwn
@@ -16,7 +16,7 @@ Ros til dig for dit mod til at turde vise, at du er i tvivl. Det er helt alminde
Nogle gange må vi begynde på noget, for at finde ud af *om* det er noget for os, og, det gælder også studievalg. Hvis det viser sig, at det studie du har valgt alligevel ikke er det rigtige for dig, så kan du vælge på ny.
-Nogle gange bliver vi belønnet for at påbegynde noget, som vi ikke er helt sikre på 'er noget for os'. Hvis vi gør vores bedste, ved at fokusere på de muligheder vi får for at lære, kan vi opsamle viden og erfaringer, ihvertfald personligt, som vi kan bruge i en eller flere andre sammenhænge.
+At påbegynde noget, som vi ikke er helt sikre på 'er noget for os', kan vise sig at være en indgang til noget, der bringer os nærmere det, vi - virkelig - gerne vil. Hvis vi gør vores bedste, er engagerede i de opgaver vi præsenteres for og fokuserer på de muligheder vi får for at lære, kan vi opsamle viden og erfaringer, ihvertfald personligt, som vi kan bruge i en eller flere andre sammenhænge.
Så: Hop ud i at søge det du tror du gerne vil. Nu.
Vil du bruge et af mine redskaber til at finde ud af, hvad du virkelig gerne vil, så vil jeg foreslå dig, at begynde med metoden: Listeteknik, som du kan læse mere om [[her|/listeteknik]].